annonce

Sådan vælger du det rigtige mobilabonnement

Det kan være svært at vælge det helt rigtige mobilabonnement, for der er et hav af muligheder på markedet. Processen kan dog blive en anelse nemmere, hvis du kender dine behov. Vi har derfor samlet en guide, som skal hjælpe dig med at finde frem til et mobilabonnement, der passer til dig.

Sådan vælger du det rigtige mobilabonnement <i>-</i>

Sådan vælger du det rigtige mobilabonnement -

Taler du meget i telefon?

Når du skal vælge et mobilabonnement, er det vigtigt, at du tager højde for, hvor meget du egentlig taler i telefon. Det kan nemlig have stor betydning for, hvilket abonnement der passer bedst til dig.

Hvis du bare bruger telefonen til at ringe op i ny og næ, så kan det være en idé at vælge et abonnement med en bestemt taletid inkluderet, som passer til dit forbrug. På den måde betaler du bare for det, du rent faktisk bruger.

Hvis du derimod er typen, der bruger flere timer om dagen på at tale i telefon, så bør du overveje et mobilabonnement med fri tale inkluderet. Med fri tale behøver du nemlig ikke at bekymre dig om, hvor mange minutter du bruger på at tale, og du kan derfor snakke løs helt uden ekstra omkostninger. Flere abonnementudbydere tilbyder fri tale, og CBB er en af dem. Faktisk har næsten alle CBB-abonnementer fri tale i dag.

Overvej dit dataforbrug

Hvis du skal skifte mobilabonnement, så er det også vigtigt at tage højde for dit dataforbrug. I dag bruger de fleste deres smartphones til meget mere end bare at ringe og sende SMS’er. Og du er sikkert en af dem. Når du surfer på nettet, streamer musik, ser film, tjekker mails eller chatter med venner, så kræver det data. Og det kan hurtigt løbe op.

Det er derfor en god idé at overveje, hvor meget data du har brug for i din hverdag. Hvis du bruger din telefon meget, og hvis den fungerer som en erstatning for en computer, så kan det være en fordel med et abonnement med fri data. Hvis du på den anden side primært bruger din computer til at surfe eller blot bruger din mobil, når den er tilkoblet WiFi, så kan det være, at du kan nøjes med et abonnement med et lavere dataloft.

Brug mobilen i udlandet

Hvis du rejser meget, kan det også være en fordel at vælge et abonnement, der tillader dig at bruge din telefon i udlandet, som du plejer at gøre herhjemme i Danmark. Det kan være, at du har brug for at kunne ringe til dine medrejsende, ringe hjem til Danmark eller bruge data, som var du derhjemme.

Nogle abonnementer inkluderer fri tale og data i EU, mens andre tilbyder forskellige lofter, som du kan vælge alt efter dit forbrug. Med et mobilabonnement hos CBB kan du bare tage mobilen med på rejsen, da de fleste abonnementer er såkaldte udlandsabonnementer. Og typisk inkluderer udlandsabonnementerne data, som du frit kan gøre brug af. På den måde kan du sikre dig, at du kan bruge din telefon, som du ønsker det, uanset hvor i Europa du befinder dig.

God dækning i dit område

Dækningen, hvor du bor, kan godt variere fra udbyder til udbyder, og det kan have stor betydning for din oplevelse med dit mobilabonnement. Det er derfor en god idé at undersøge, hvilke udbydere der har god dækning i dit område, inden du vælger dit mobilabonnement. Ellers kan du risikere at blive mødt med dårlige forbindelser og langsomme responstider, når du skal ringe eller surfe.

Du kan for eksempel tjekke op på dækningen på de forskellige udbyderes hjemmesider. På den måde kan du sikre dig, at du får mest muligt ud af dit mobilabonnement. CBB benytter eksempelvis Telenors og Telias fælles netværk, og det betyder, at du får adgang til et solidt netværk med mange master over hele landet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;