annonce

Saml tv, internet og streaming i en billig pakke

Vil du gerne spare penge på tv, internet og streaming abonnement? Så kan du samle alle tre tjenester hos Altibox.

Altibox <i>-</i>

Altibox -

Hvem er Altibox?

Altibox tilbyder lynhurtigt bredbånd samt streaming og tv i top kvalitet til danske husstande. Virksomheden har sine rødder i Norge, hvor den ejes af energikoncernen Lyse AS.

I 2008 begyndte Altibox at tilbyde tv og internet via fibernet til husstande i Danmark, og inkluderer den dag i dag op til flere streaming tjenester. Du kan hos Altibox altid få en kanal pakke, som matcher dine behov – selvfølgelig med mulighed for ekstra tilvalg, skulle du have brug for særlige tjenester.

Du kan være helt sikker på at din forbindelse altid er hurtig og stabil. Og dette gælder for både tv, streaming og internet, når du vælger Altibox som din leverandør af alle tre ting i en samlet pakke.

Hvad tilbyder Altibox?

Altibox kan tilbyde at samle dit tv abonnement, dit internet og dine streaming tjenester i én pakke. Dette gør det lettere for dig at holde styr på hvad du går og betaler til. Og samtidig får du en formidabel service.

Med Google Nest WiFi sikres stabil WiFi dækning af hele dit hjem, mens Altibox’ Ibox sørger for at dit tv signal står snorlige. Den smarte boks kan tilkobles med kabel, eller fungere som trådløs. Du kan altså tage boksen med dig på ferie, for eksempel i sommerhus eller til en hvilken som helst destination inden for Europas grænser.

Hvorfor skal jeg vælge Altibox?

En af de væsentligste grunde til at vælge Altibox som udbyder af tv, internet og streaming service er, at du på den måde kan opnå nogle virkelig stærke rabatter. Altibox belønner de faste kunder, som vælger at bundle disse tjenester, med en klækkelig samlerabat.

Dette gør Altibox fuldt konkurrencedygtig over for de lignende udbydere på markedet, og sikrer, at du får mest mulig værdi for dine penge. Med Altibox bliver det således billigere for dig at bruge internet og se tv – og du kan samtidig spare en del på at opsige dine nuværende streaming abonnementer og i stedet vælge dem til via en af Altibox’ kanal pakker.

Du kan vælge mellem pakkerne Basic+ og premium+, som hver især består af et fast antal tv kanaler – henholdsvis 23 og 42 – og dertil vælge mellem de populære streaming tjenester HBO Max, Netflix, Amazon Prime Video og C More. Samtidig kan du tilføje endnu flere tv kanaler til din pakke, for eksempel TV2 News, History Channel, TV3 Max, TV2 Zulu, TV2 Sport, National Geographic Wild, Tv2 Charlie, TV2 Fri og Viasat Golf.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;