annonce

Selvforkælelse i Nordjylland

Når du har haft en lang arbejdsdag eller bare ikke har forkælet dig selv i lang tid, så er det godt, at der i Nordjylland er god mulighed for at give sig selv en mig-dag. Med alt fra vinterbadning til spaophold er der mange spændende tiltag i Nordjylland, som kan give dig ro i hovedet, når arbejdet tynger.

Tid til selvforkælelse i Nordjylland <i>-</i>

Tid til selvforkælelse i Nordjylland -

Forny din bolig

Vi kan ofte drømme os væk til mange af de lækre nybyggede boliger i Aalborg eller en villa med havudsigt. Men når vi scroller, tænker vi ikke over, om det rent faktisk kan blive til virkelighed. Hvis pengene til en ny bolig ikke rækker, er der mange måder, man kan forny sin bolig på, bl.a. ved hjælp af Feng Shui.

Hvad er feng shui, tænker du måske. Det er en form for indretning, hvor man tager højde for de fire elementer, som skal være til stede, for at der er harmoni i hjemmet. Det indebærer, at du skal male dit hjem i hvide eller metalliske farver for at få klarhed i hjemmet. Med Feng Shui kan du give din bolig et nyt look, bare uden at skulle ombygge det hele.

Få gang i kroppen

En måde at forkæle sin krop på, som måske ikke lyder så oplagt, er at træne. Det kræver naturligvis en større indsats, men når du træner, udskiller du hormonet endorfiner, som er med til at gøre dig lykkelig. Så på med træningsskoene, spis noget proteinpulver whey og kom ned i fitnesscenteret. Hvis du er ekstra frisk, når vejret er koldt, kan du tage en dukkert på stranden i bl.a. Hirtshals eller Havbadet ved Vesterhavet.

Få en god kop kaffe

Selv om de fleste arbejdspladser tilbyder kaffe, så er der langt imellem espressomaskinerne og stempelkandekaffen. Derfor kan man nogle gange bare have brug for at nyde en rigtig god kop kaffe.

Fordi Aalborg er en studieby, er der naturligvis et væld af kaffebarer, som serverer kaffe af god kvalitet til en god pris. Samtidig er det også hyggeligt at tage kaffen med og slentre ned ad de charmerende gader i centrum. Der er de mere velkendte kæder som Espresso House og Joe and The Juice, men så er der også lokale steder som Kochs Kaffebar og We Feat, hvor du kan nyde din latte.

Tag på spaophold

Nordjylland er fyldt med wellness- og spahoteller, hvor du kun kan få en god oplevelse. De mange hoteller danner rammerne for total afslapning, fordi du både får overnatning, men også spa, fitness, saunagus og massagemuligheder. Det er en perfekt ferie med partneren eller med de små, hvis man vil på forlænget weekend, da mange af dem også tilbyder badeland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;