annonce

Skab en stilfuld og lys stue med den rette indretning

Det er vigtigt, at indretningen af din stue passer til din personlighed, så det bliver et rum, hvor dig og resten af familien nyder at opholde jer. Man bruger normalt meget tid I ens stue, da det ofte er der, man søger til, når man for alvor skal slappe af. Rummet skal derfor også være et rum, som inviterer til afslapning og fordybning med den helt rette indretning.

Gulv <i>-</i>

Gulv -

Du kan på mange måder påvirke stemningen, som din stue skaber med indretning såsom valg af gulve, farver, møbler og dekoration, så derfor er der et utal af muligheder, som man kan benytte sig af. Vi vil I denne artikel give dig noget inspiration til, hvordan du skaber en dejlig stue, som kan samle hele familien.

Vælg et lyst og let gulv

Gulvet er det første, som du møder, når du træder ind i et nyt rum. Samtidig er det et element, som er gennemgående i hele rummet, så derfor er det utroligt vigtigt at have et gulv, som skaber den rette stemning og passer til rummet. Et valg, som vil passe til de fleste stuer, vil væge et gulv, som både er lyst og let, som giver lys til rummet.

Et sådant gulv kan du få på flere måder, men et trægulv vil være et valg, som vil passe ind i de flestes hjem frem for et gulvtæppe. Men hvilket trægulv skal det så være? Laminat, eller træ? Det er der faktisk ingen rigtige svar på, men der er flere fordele forbundet med begge. Et flot laminat plankegulv har den store fordel, at det er et meget slidstærkt gulv, som kan klare rigtig meget slid og belastning. Hvis du derfor bor i en husstand med små børn eller dyr, kan de være et godt valg med et laminat plankegulv.

Hvis du på den anden side har et hjem, hvor du ikke har behov for det stærke gulv og ikke har børn eller dyr, så kan du vælge at gå med et trægulv. Trægulvet er et gulv, som har en meget lang levetid i forhold til laminatgulvet, men det kræver dog mere vedligeholdelse. Gulvet vil have behov for en slibning i ny og næ, men det er samtidig et gulv, som kan ligge i din stue i rigtig mange år.

Indretningen og dekoration skaber stemning i din stue

For at skabe den helt optimale stemning i din stue, skal du være meget opmærksom på din indretning og valg af møbler. Møblerne er utroligt sigende, når det kommer til udtrykket i din stue, så vælg derfor nogle møbler, som skaber lys i stuen og som passer ind i rummet. Et godt råd kan være at placere sine sofaer væk fra væggene, så noget af sofaen står ud i rummet. På den måde involverer men sofaen mere i selve rummet samtidig med, at den hjælper med til at dele rummet mere op.

Indretningen og dekorationen skal du tænke over, så du anskaffer dig nogle pynteting, som skaber noget stemning i rummet. Billeder kan være med til at skabe stemning, og du får for alvor lov til at præge din stue med et personligt indtryk med billeder, da dine valg afspejler den person, som du er. Hvis du tager disse råd til dig i indretningen af din stue, er du allerede bedre på vej imod en stue, som du bliver glad for at være i.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;