annonce

Skal du privatlease din næste bil?

Privatleasing er et ord, du sikkert har hørt før. Men hvorfor kan det være en fordel for dig at vælge denne finansieringstype, når du skal finde din næste bil? Læs med her.

Privatleasing af bil <i>-</i>

Privatleasing af bil -

Hvorfor vælge privatleasing?

Der er en del fordele ved at vælge leasing frem for at købe en bil selv. For det første kan du altid komme af med bilen, når bindingsperioden er udløbet. Derfor giver en leasingaftale dig enorm fleksibilitet, hvis du ikke kender dit bilbehov inden for de næste par år. Så kan du altid skifte til en større eller mindre bil.

Privatleasing af bil gør også, at du slipper for at bekymre dig unødigt om vedligeholdelse af din bil. Der følger nemlig ofte mange fordele med, når du vælger at privatlease en bil.

Du kan fokusere på det vigtigste

Er det vigtigste for dig, at skulle holde styr på værkstedstider, synsindkaldelse og dækskift? Det er det højst sandsynligt ikke. Med en leasingaftale uddelegerer du disse bekymringer, så du kan fokusere på det, som er vigtigst for dig. Og samtidig have det nemme og praktiske ved at have en bil til hverdag.

Fordelene ved at have en bil omfatter blandt andet:

●Du har altid en måde at komme fra A til B

●Uafhængig af offentlig transport

●Du kan køre børnene til og fra træning.

●Storindkøb? Intet problem, du fylder bare bilen.

●Kør-selv-ferier

De fleste leasingaftaler er inkluderet værksted og nogle gange vejhjælp. Du kan også lease vinterdæk, så du også slipper for hele omkostningen, men for eksempel betaler et ekstra gebyr hver måned for at have dem til rådighed. Det gør det nemt, og du kan fokusere på noget af alt det andet, som er vigtigt for dig.

Ny eller brugt bil?

Når du privatleaser har du oftest samme muligheder, som når du køber en bil. Du kan vælge en spritny bil, hvor du vil have mulighed for at bestemme, hvordan den skal se ud. For eksempel i forhold til ekstraudstyr, farve og type gear. Denne type privatleasing kommer selvfølgelig med en vis ventetid, da du skal vente på, at bilen bliver produceret. Til gengæld har du så fået en ny, lækker bil.

Du kan også privatlease en brugt bil. Nogle gange har bilerne ikke engang været brugt særligt længe. For eksempel kan den brugte bil have været en tidligere leasingbil, hvor ejeren pludselig fik brug for en anden type bil. Derfor kan du også finde en lækker, brugt bil. Der er mange at vælge imellem, så du kan med god sandsynlighed stadig få en bil, der lever op til dine krav og ønsker.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;