System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

Sommerens store havefest

Sommeren er den helt rigtige tid til at invitere venner og familie over til en stor havefest. Hos Hjortshøj Party Service kan du finde alt det, du har brug for til at skabe de rette rammer. Så kan du gøre planlægningen endnu lettere, så du kan holde sommerens store havefest med bravour!

Skab de perfekte rammer til sommerens store havefest <i>-</i>

Skab de perfekte rammer til sommerens store havefest -

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

Sæt et telt op i haven

Et telt er en sjov og anderledes måde at skabe et hyggeligt rum på i haven. Så skal du ikke være nervøs for, om vejret er godt, og du vil altid kunne finde et telt, der har en størrelse, der passer til festens gæstantal. Her er det muligt at bestille et telt inklusive opsætning, så du ikke selv skal i gang med det store arbejde.

Alt efter, hvad du har brug for, kan teltet være med eller uden gulv, og Hjortshøj Party Service tilbyder også opsætning af borde og stole, så alle gæsterne kan få siddepladser. Find derfor ud af, hvor mange gæster I bliver, og hvad I har brug for.

Mad ud af huset - find den rette menu til festen

Når man skal planlægge en fest, er det vigtigt at finde den rette menu. Det kan være svært at finde ud af, hvad man skal servere for sine gæster, og derfor er det godt at overveje mad ud af huset som mulighed. Med mad ud af huset slipper du for selv at skulle lave en menu, og dermed kan du undgå en masse stress op til festen.

Du kan både finde portionsanrettede menuer, der passer til gæsternes præferencer, og du kan bestille en buffet, som har et godt og varieret udbud af retter, så gæsterne kan vælge lige præcis det, de synes ser bedst ud. Uanset hvilken type menu du ender med at vælge, så vil en lækker menu helt sikkert give din fest et løft!

Hvad skal der ske i løbet af festen?

Du kan med fordel allerede nu begynde at overveje, hvad der skal ske i løbet af festen. Skal I have livemusik, DJ eller karaoke, kan det være en fordel at sætte en lille scene op. Så er der rig mulighed for at danse hele natten, ligesom gæsterne har et sted at lave indslag i løbet af festen.

Du kan over overveje at sætte en bar op, og købe nogle forskellige ingredienser, som gæsterne kan lave deres egne drinks af. Her kan du også have en slushice-maskine stående til børnene, eller en kaffemaskine til de kaffetørstige.

Det er svært at planlægge en stor fest, men hvis du planlægger den i god tid, har du rig mulighed for at nyde festen med dine gæster helt uden stress.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;