annonce

Tips til en god studenterkørsel

Bliver du student i år? Mangler du lidt inspiration til, hvordan du og din klasse får en legendarisk studenterkørsel, så læs med her, hvor du får gode råd og fif til en god studenterkørsel.

Studenterkørsel <i>-</i>

Studenterkørsel -

Studenterkørslen kan blive en legendarisk oplevelse, som du og dine venner vil tænke tilbage på med glæde selv mange år ud i fremtiden. Derfor kan det også svare sig, at I vælger et godt selskab til at fragte jer rundt samt at I forbereder jer godt, inden turen.

Hvad skal du have styr på inden turen?

Ud over at få overstået dine sidste eksaminer så er der nogle ting, der skal være styr på inden den store dag med studenterkørsel. Nogle af tingene skal klares lang tid før, og andre ting kan klares i dagene op til turen.

Dette skal du have styr på inden den store dag:

● Få målt op til og bestilt din studenterhue

● Lav en plan med klassen over, hvilke forældre I skal besøge

● Find et godt firma til at køre jer rundt

● Lav en optimal rute rundt på turen – eventuelt sammen med chaufføren

● Vær kreativ – gør pynt og skilte klar til vognen sammen med vennerne

Gode tips til under turen

Det allervigtigste er selvfølgelig, at I har en god dag og virkelig får fejret, at I har gennemført jeres uddannelse. Derudover kan I også følge disse tips for at få en sjov og festlig tur:

● Sæt festmusikken på, vær i nuet og nyd turen

● Sørg for nok drikkelse – også ikke-alkoholiske

● Pak en varm trøje til morgen og aften

● Medbring eventuelt håndklæde, hvis I skal forbi vandet, som traditionen siger

Som regel er der rigeligt mad rundt omkring hos jeres forældre, så det er sjældent nødvendigt at pakke noget mad med på turen. Derudover kan maven godt længtes efter lidt vand eller sodavand mellem alle øllene, så hvis du går efter at klippe en firkant i din hue, så er hovedpinen lidt mindre dagen derpå, hvis du skyller efter med vand en gang imellem.

Aalborg er bare unik

Studenterkørsel er bare noget helt specielt i Aalborg. De smukke omgivelser, de glade mennesker og dyttende biler på jeres vej. Når I kører rundt i gaderne i det nordjyske, kommer I også til at opleve byen på ny set oppe fra studentervognen.

Når I er på studenterkørsel i Aalborg fejrer hele Aalborg denne vigtige milepæl sammen med jer. Så nyd når der bliver dyttet, skålet og festet i hele byen, når det er jer, der er centrum. Studentertiden er hurtigt forbi, så det er med at nyde hvert øjeblik og virkelig suge oplevelsen til jer, så I kommer til at huske resten af livet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;