annonce

Trænger fliserne til en rens?

Fliser er meget populære som underlag til terrasser, indkørsler og stier, fordi de giver ejendommen et mere raffineret look. Men vejret er lunefuldt, og det tærer på fliserne i det lange løb. De kommer derfor til at se beskidte og gamle ud med tiden, og hvis man lader dem være, skal de til sidst erstattes af nye fliser. Men med en ordentlig rens af fliserne, bliver de som nye igen og kan holde i flere år mere. Og her kan en klimafokuseret fliserenser hjælpe.

Få fliserens udført af en klimafokuseret virksomhed <i>-</i>

Få fliserens udført af en klimafokuseret virksomhed -

Hvordan kan en fliserenser være klimafokuseret?

Når fliser skal renses og behandles med algemidler og imprægnering, så de holder sig flotte de næste mange år, bliver der brugt en række kemikalier og højtryksrensning. Virksomheder som Stecksfliserens bruger kun danske, miljøgodkendte produkter til diverse behandlinger, så naturen ikke unødigt fourenes af skadelige giftstoffer. Derudover benytter de sig også af hedvandsrensning, der er mere skånsomt og effektivt til at rense fliser end den klassiske højtryksrensning, som kan risikere at skade fliserne under processen. Dermed minimeres risikoen for at skulle tilat skifte fliserne ud.

Hvorfor er der behov for at rense sine fliser?

Ligesom med alle andre ting, varer fliser ikke for evigt, og hvis man ikke vedligeholder dem, skal de i sidste ende erstattes. I mellemtiden kan gamle, algebelagte fliser nemt give ejendommen et brugt og uplejet udtryk, som nogle måske finder charmerende, mens andre ikke er tiltrukket af det look. Ikke desto mindre vil regulær vedligehold og rensning af sine fliser gøre, at de holder i mange år endnu og stadig fremstå nye og flotte. Dette minimerer også nødvendigheden for at skulle til at skifte fliserne ud, som fra et miljømæssigt synspunkt er mere belastende end en regulær rens med et par års mellemrum. Især hvis man bruger en klimabevidst fliserenser.

Få lavet mere vedligholdelse i samme ombæring

Hvis du har bestilt en fliserens hos en professionel fliserenser, kan det være en idé at overveje, om der skal laves yderligere vedligehold på ejendommen. En del fliserensere tilbyder nemlig også rens og vedligehold af eksempelvis tag og facader, da det i det store hele er de samme processer og behandlinger, der er tale om, og nogle fliserensere tilbyder osgså vedligehold af træunderlag, som eksempelvis træterrasser. Derfor kan det være en god idé at bestille yderligere vedligehold i samme ombæring, når du alligevel har en professionel til at udføre opgaverne. Husk dog altid at undersøge, hvilke services de tilbyder.

Fliserne kan renses på en klimabevidst måde ved at benytte sig af services fra en klimafokuseret fliserenser.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;