annonce

Udnyt din terrasse bedst muligt

Terrassen kan defineres som værende grænselandet mellem huset og haven. Den er just indenfor, men alligevel har den nogle af husets mange fordele. Det kan dog nogle gange godt svært at finde ud af, hvordan man lige indretter og opbygger sin terrasse, så det giver mest mening. Netop dette kan du finde en række tips til nedenfor.

Sådan udnytter du bedst muligt din terrasse <i>-</i>

Sådan udnytter du bedst muligt din terrasse -

Solsejl - en gave fra Gud

Hvis man ønsker skygge på sin terrasse, vil de fleste nok tænke i halvtaget eller den overdækkede terrasses baner, men det behøver ikke nødvendigvis være den bedste løsning. Et solsejl kan i mange tilfælde faktisk være et udmærket valg. Disse er nemlig med til at skabe skygge og den ”overdækkede” fornemmelse, men uden at det skal blive et omstændigt projekt. Derudover kan et solsejl også være med til at give terrassen et lettere og mere tropisk udtryk.

Gode havemøbler er essentielle

Den første regel, når det kommer til terrasser, omhandler havemøblerne. Man skal netop aldrig gå på kompromis med disse. Møblerne på en terrasse er med til at sætte hele stemningen og udtrykket omkring det, hvortil det er vigtigt at vælge de rigtige. Selvom det kan være fristende at kigge i retningen af de billigere havemøbler, så kan det altså bedst svare sig at investere i kvalitetsmøbler, der både er høje på komfort og holdbarhed - dette er på trods af, at prisen kan virke en smule afskrækkende i første omgang.

Ej at forglemme hyggen

I og med at terrassen er en mellemting mellem ”indenfor” og ”udenfor”, så bliver den også nødt til at bære præg af hjemmets hygge og hyggelige elementer. Her er der blandt andet tale om små nipsting, personlige præg, tæpper, osv. Det er disse undervurderede genstande, der er med til at sætte prikken over i’et på terrassen. Ved at danne denne hemmelige hygge, vil man automatisk gerne bruge mere tid i omgivelserne, hvortil man udnytter man terrassens fulde potentiale.

Vedligeholdelsen er vigtig

Når man er terrasseejer, må man ikke glemme den vedligeholdelse, der følger med. Mængden af vedligeholdelse varierer indenfor de forskellige terrassetyper, men uanset typen er den vigtig at holde i skak. Hvis man hele tiden er på forkant med vedligeholdelsen, vil den ikke hobe sig op og ende med at gå udover kvaliteten af selve terrassen. Derfor kan man med fordel klare de små justeringer og fixes, som de kommer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;