annonce

Væk interesse for firmaet med nye aktiviteter

Hvad kan din virksomhed lancere af nye sager, som vil gøre folk mere interesseret i den? Her vil dine muligheder afhænge af, hvilken type virksomhed du har. Fx kan en virksomhed med webshop prøve sig af med et nyhedsbrev, som kunder kan vælge at få i deres indbakke, der oplyser om tilbud eller konkurrencer. Men der er andet end dette at prøve dig af med, når du ønsker øget fokus på firmaet.Her får du idéer til ting, du kan prøve dig af med for at vække interesse for firmaet.

IT-konsulenter <i>-</i>

IT-konsulenter -

Lancér ny software i dit firma

Dit firma kunne jo også lancere en app. Sælger du fødevarer i et supermarked eller lignende, kunne du fx lave en app med opskrifter, der også gør det muligt for kunderne at lave indkøbssedler. Ønsker du en app af en art eller andet software, så kan du kontakte specialiserede it konsulenter – og gerne nogle, der har erfaring med cross-platform-udvikling af apps, så ingen udelukkes fra at bruge appen.

Gør hjemmesiden flottere – sæt en frontend-udvikler på sagen

Det kan også være, du kan få folk til at se firmaet på en anden måde ved at opdatere det visuelle udtryk på firmaets hjemmeside eller i det software, som du stiller til rådighed for kunder. Her vil det være en frontend-udvikler, du skal have fat i. Hos større it-bureauer kan du finde it-konsulenter, der kan bruge de mest gængse systemer til frontend- og for den sags skyld også til backend-udviklingen.

Har du en sløj Facebook-side? Hiv fat i en kommunikatør

Noget, der ikke kræver it-konsulenter, men snarere kommunikatører, er at gøre mere ud af firmaets tilstedeværelse på sociale medier. På sociale medier kan du nå nye kunder og holde fast i dem, som du allerede har, ved at skabe fængende content og besvare henvendelser. Hvis dit firma fx bare har en sløj Facebook-side med en lille håndfuld følgere, var det måske klogt at lægge en SoMe-strategi.

Glem ikke den analoge marketing

Nu er alle tingene nævnt ovenfor digitale – og det er slet og ret fordi, at det er nemmere og billigere at nå folk digitalt eller at stille digitale goder til rådighed for dem, end det er at nå dem fysisk og give dem et fysisk produkt i hænde. Analog marketing er dog også vigtig, og hvis du ikke er meget for at dele reklamer ud, kan du fx sponsere det lokale foreningsliv eller deltage ved messer for din branche.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;