annonce

Vælg den rigtige børneseng

Det kan være en udfordring som forældre at finde den perfekte seng til sit barn. Der er mange forskellige muligheder, men det er vigtigt at overveje, hvilken type seng der vil passe bedst til sit barns behov og stil. Her kommer der nogle tips til, hvad man kan gøre, så processen bliver nemmere - og sjovere. 

Sådan vælger man den perfekte seng til ens barn <i>-</i>

Sådan vælger man den perfekte seng til ens barn -

Start med at overveje, om sengen skal være mere fast eller blød. En god madras, der passer til ens barns krop, er vigtigt for komforten. Man skal også tage hensyn til det materiale, som rammerne omkring sengen, er lavet af, da det skal være holdbart og sikkert. Man skal desuden huske på, at ens barn har brug for plads i deres værelse, og derfor kan det være en fordel at vælge en seng, som giver plads til leg, kreativitet og sjov. Det er eksempelvis muligt inde hos babylove at købe en husseng, en juniorseng eller en køjeseng, der passer perfekt til både at sove og lege i.

Fordelene ved en husseng, en juniorseng og en køjeseng

En husseng er et godt valg, hvis man har brug for ekstra plads på børneværelset. Denne type seng er ofte en kombination af en seng og et lille "hus", som giver mulighed for at sove, lege og være kreativ i og omkring sengen. Hermed kan man samle en 2-i-1-løsning og spare plads. Desuden kan man vælge mellem forskellige varianter.

En juniorseng er ideel til små børn, da den oftest har lavere sengehøjde. Dette giver barnet lettere adgang til sengen uden at skulle bruge en trappe eller stole for at komme op. Desuden fås de fleste juniorsenge med indbyggede skuffer, som giver ekstra opbevaringsplads.

En køjeseng er perfekt til teenagere eller tvillinger, der deler et værelse. De fleste køjesenge har desuden nogle rummelige skuffer under sengene, som kan bruges til opbevaring af legetøj, tøj og andet. Derudover har de fleste køjesenge stærke rammer af træ, som gør sengene sikre.

Det perfekte miljø til at sove i – tips og tricks

Det perfekte miljø til at sove i er ikke kun afhængigt af ens seng, men også af det rum man sover i. For det første skal man sørge for at have et mørkt og stille rum, hvor man kan slappe af, hvilket betyder, at der ikke skal være nogen lyskilder, som kan distrahere. Derudover bør temperaturen være behagelig - typisk mellem 16-18 grader - da dette er den temperatur, som kroppen har lettest ved falde til ro i. Endelig bør man også skabe et hyggeligt sovemiljø ved at vælge de rette farver, motiver o.l. som skaber et hyggeligt rum, som dit barn vil elske at sove, lege og være i.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;