System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]
annonce

Vær klar til konfirmationen

På den vigtige dag må der ikke mangle noget. Når du skal have styr på dit outfit, så er det ikke nok med en kjole – det hele skal jo passe sammen, så du tager dig godt ud. Derfor skal din påklædning komplimentere din udformning, men samtidigt være behagelig, da det ofte bliver en lang dag. Som en vigtig del af komforten er dit undertøj, og dét er i særdeleshed noget, som de kan være behjælpelige med hos Onlinelingeri.dk.Hos Onlinelingeri.dk har de trusser, stropløse BH’er (er du til stropper, så følger der også sådanne med til alle deres stropløse modeller!), shorts samt strømpebukser. Deres brede udvalg af både materialer og farver gør, at alle konfirmander kan finde de helt rigtige komplimenterende klæder til deres store dag.

Vær klar til konfirmationen <i>-</i>

Vær klar til konfirmationen -

System.Threading.Tasks.Task`1[System.Threading.Tasks.VoidTaskResult]

Er kjolen ikke det vigtigste?

Mange har en idé om, at det vigtigste til konfirmationen er konfirmandens kjole og dertil konfirmations underkjole. Selvom at kjolen ofte får en del opmærksomhed, så er det vigtigt at huske på, at det er din dag og ikke kjolens – og når man er godt tilpas, så bliver din udstråling også bedre. Når vi er godt tilpasse, så har vi lettere til smil – og på en dag hvor der bliver taget mange billeder, så er det vigtigt at være komfortabel i det, man har på.

Et lille tip til stropløse BH’er

Bruger du en stropløs BH, så skal du huske ikke at bruge bodylotion, hvor den stropløse BH skal sidde, da det gør det svært for silikonen at holde BH’en på plads – og så skal du rette på den unødigt. Det samme sker, hvis du bruger skyllemiddel ved vask af BH´en. Husk at stropløse BH’er kommer i mange farver, hvilket betyder, at du helt sikkert kan finde en, som passer til din glød. Det kunne eksempelvis være farverne Sand eller Café Latte, som passer godt under tynde stoffer, da de falder i ét med huden og ikke ses gennem tøjet.

Hvorfor er det vigtigt med undertøjet?

Noget af dét, du vil falde over på OnlineLingeri.dk, er blandt andet diverse toner af hudfarvede og stropløse BH’er. Da konfirmandkjolen oftest er skulderfri med tynde stropper eller med gennemsigtige blonder øverst, så vil almindelige stropper blive synlige og alt efter farve være fremtrædende. Derfor bruger de fleste stropløse BH’er, som vil falde i ét med din egen kulør, og derfor ikke kommer i vejen for hverken look eller komfort. Dertil er stropløse BH’er udformet med silikone indvendig i underste kant, som sørger for, at den stropløse BH ikke glider ned – så behøver du ikke at bekymre dig om, hvordan den sidder, og den vil give dig god komfort under hele dagen.

Til hver BH er der flere typer trusser at vælge imellem - så du kan finde lige den behagelige og style trusse, der passer til dig. I kategorien Konfirmation er der også lagt Shorts og Strømpebukser ind på OnlineLingeri.dk. Det er OnlineLingeris erfaring fra den fysiske butik, at konfirmanden netop ønsker sig disse produkter også.

Hvis du gerne vil have lidt inspiration, så kan du følge med i tilbud, og hvilke nyheder OnlineLingeri.dk får hjem på både Instagram og Facebook.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;