annonce

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er en familiedrevet virksomhed med mere end 80 års erfaring som lokale bedemænd og stenhuggere i Thy. Virksomheden er ejet af Jannick, Susanne og Niels Ole Wensien, og har været gennem fire generationer siden 1938. De er stolte af deres lange historie og erfaring i at hjælpe mennesker gennem en svær tid.

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning <i>-</i>

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning -

Lokale bedemænd i Thisted og Thy

Som lokale bedemænd i Thisted og Thy er Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning til stede i hele området, fra Bedsted Thy i syd til Stenbjerg i Midtthy og op til Thisted, Sennels, Nors, Vorupør, Klitmøller, Hanstholm, Østerild og Frøstrup i Nordthy. De er klar til at hjælpe med alt vedrørende begravelse eller bisættelse, og vil altid lytte til dine personlige ønsker og give professionel rådgivning og assistance.

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning lægger stor vægt på at give en værdig og respektfuld begravelse eller bisættelse, og vil altid hjælpe med at opfylde både dine og afdødes personlige ønsker. Deres stærke vestjyske værdier som loyalitet, troværdighed og empati er vigtige for dem, og de vil altid sikre, at hele forløbet opleves som trygt og sikkert.

Som uddannede og certificerede bedemænd gennem 4 generationer har Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning opbygget en stor erfaringsmæssig ballast og kender lokalområdet i Thy godt. De ved, at der er meget at tage stilling til ved et dødsfald, og vil derfor hjælpe dig og resten af de pårørende gennem den svære tid med alt det praktiske, der naturligt opstår.

ISO9001 certificeret begravelsesforretning

Virksomheden er lokalforankret og ISO9001 certificeret, og nøgleord som gennemsigtighed, professionel og empatisk er vigtige værdier for dem. De er altid klar til at hjælpe med rådgivning døgnet rundt, og har kontorer i både Snedsted og Thisted, udover deres hovedkontor og stenhuggeri i Bedsted

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning er kendt for deres personlige og empatiske tilgang til arbejdet som bedemænd. De er meget bevidste om, hvor vigtigt det er at tage sig godt af de pårørende og sikre, at hele forløbet er trygt og sikkert.

Virksomheden tilbyder også hjælp og rådgivning, hvis man har et ønske om at planlægge og nedfælde detaljerne omkring sin egen begravelse eller bisættelse på skrift. Dette kan give en tryghed og ro i en svær tid.

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har også et stort fokus på bæredygtighed og moderne løsninger, når det kommer til kister og urner. De er opmærksomme på de forskellige behov og ønsker, som folk kan have, og tilbyder derfor både traditionelle og mere moderne og bæredygtige muligheder.

Med deres lange historie og erfaring som lokale bedemænd og stenhuggere i Thy, er Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning en tryg og pålidelig samarbejdspartner i en svær tid. Deres stærke vestjyske værdier og personlige tilgang er en vigtig del af deres virksomhed, og de vil altid sikre, at man som pårørende får den bedst mulige hjælp og rådgivning.

Bedemand med eget stenhuggeri

Wensien Stenhuggeri og Begravelsesforretning har deres eget stenhuggeri i Bedsted Thy, hvor de forarbejder både sten, inskriptioner, efterskrifter samt dekorationer efter dine ønsker på stenen. De kan rådgive og vejlede om at finde den rette gravsten til dig og din familie og vil sikre, at resultatet er personligt og opfylder dine ønsker. Har man brug for en stenhugger i Thisted Kommune, kan det anbefales at kontakte Wensien, som er garant for flot forarbejdede gravsten.

Du kan kontakte den populære bedemand døgnet rundt på telefon 97 94 50 75 eller på mail info@wensien.dk, hvor du kan aftale tid til et personligt møde på Vestervigvej 100, 7755 Bedsted Thy, Hovedgaden 38, 7752 Snedsted eller Dragsbækvej 64, 7700 Thisted. Find rutevejledning og firmaoplysninger på NOVAindex.com.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


;