10.000 øl pakkes ned

Stor opgave at flytte 10.000 øl fra Visse

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:Der blev knoklet igennem, da en flok pensionister fra Hune og Blokhus mandag havde påtaget sig en opgave af de lidt mere sælsomme. De havde nemlig indvilget i at hjælpe med nedpakningen af mere end 10.000 øl.

- En stor opgave, siger John Andersen, indehaver af blandt andet Kulturhuset Blokhus.

Han købte den unikke ølsamling i januar af Claus Nielsen, Visse.

I første omgang pakkes de mange øl ned i kasser af 12 styk, og herefter fragtes de til et lager ved Aalborg Lufthavn.

Senere skal de til Kulturhuset Blokhus, hvor de skal udstilles. Det bliver dog tidligst i 2015, oplyser John Andersen, da man først skal have lavet en udvidelse og bygget reoler til de mange øl.

John Andersen er ikke selv ølentusiast - han foretrækker vin, men da han hørte, at samlingen var til salg, var han ikke sen til at handle. Claus Nielsen modtog flere bud, men John Andersen var først med sit. Han vil dog ikke ud med, hvor meget han har måttet punge ud for at sikre sig den enestående samling.

- Der er øl fra mere end 40 års produktion, så det er en helt unik samling, som jeg tror, kan være med til at skabe endnu mere sjæl i Kulturhuset Blokhus, siger John Andersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.