Ølhuset glammer

Særpræget hus i Visse med 10.000 øl i samling huserer på de sociale medier - se billederne her

VISSE:Et hus i Visse sat til salg af EDC i Aalborg er blevet det helt store hit på de sociale medier.

Det bliver delt og folk klikker i vildskab for at se billederne af det lidt særprægede hus.

Det er dog ikke for husets skyld, at der bliver klikket på billederne hos ejendomsmægleren.

Det er snarere fordi ejeren af huset på Vissevej Claus Nielsen i mere end 40 år siden han var 15 har samlet på øl, og hans hus bærer særdeles meget præg af det.

10.000 øl i huset

Således står der omkring 10.000 øl - med kapsel på - på hylder rundt omkring i huset, der er til salg for 1 million 145.000 kroner.

- Vi mærker det såmænd ikke så meget, at der bliver klikket på billederne. Vi har måske fået lidt flere henvendelser på huset. Men det er jo ikke, fordi folk i København eller Sønderjylland sidder og morer sig lidt over billederne, at huset rent faktisk bliver solgt, siger Bo Ravn, ejendomsmægler hos EDC Aalborg.

Han mener, at det er de kuriøse billeder, der får folk til via de sociale medier som Facebook og twitter at klikke ind og se billederne.

Tusindvis af klik

Faktum er dog, at godt 20.500 i løbet af det sidste døgn har været på EDCs hjemmeside for at se på det ordinære hus med den spektakulære ølsamling.

Ejeren har fundet et nyt sted at anbringe samlingen, men er også villig til et salg, såfremt det rette bud kommer, fortæller ejendomsmægleren, der måske ikke direkte får et salg ud af de mange klik.

- Men det giver selvfølgelig en profilering på de sociale medier. Det kan jo være, at folk når de skal til at sælge, siger, at de vil bruge ham, der solgte ølhuset, filosoferer Bo Ravn.

Se alle billederne på EDC-mæglerens Facebook-side her
Se billeder fra EDCs hjemmeside her
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.