Bedst til prisen: Vi testede og fandt Aalborgs bedste sushi

Aalborg har tre fantastiske/fremragende sushi-restauranter i tre forskellige prisklasser. Catch Sushi Bar er den billige, Karma Sushi er á la carte og med lidt højere priser, mens Fusions Omakase er luksus-versionen. Af de tre, hvilken sushibar er så bedst til prisen? Det satte vi os for at finde ud af

Thomas Lee Christensen og Jakob Kanne Bjerregaard tester tre fantastiske sushi-steder og finder den bedste til prisen. Foto: Martel Andersen

Thomas Lee Christensen og Jakob Kanne Bjerregaard tester tre fantastiske sushi-steder og finder den bedste til prisen. Foto: Martel Andersen

Hvis du elsker sushi og både vil have meget af det, spise det bedste i byen og føle, du får, hvad du betaler for, så er det straks sværere at vurdere, om det kan betale sig at betale 1200 kroner for Fusions Omakase, eller om det giver mening at vælge et sted med all-you-can-eat til 249 kroner for to timers sushi-fråde-gilde.

I " Bedst til Prisen - Sushi Edition" har vi udvalgt de tre bedste sushi-steder i Aalborg. Vi har testet dem hver især op imod hinanden og bedømt dem ud fra det, de kan sammenlignes på.

1. Catch Sushi Bar - den billigste - 249 kroner for alt, du kan spise

Catch Sushi ser stilfuldt ud, selv om maden ikke koster mere end 249,-. Foto: Bente Poder

Catch Sushi ser stilfuldt ud, selv om maden ikke koster mere end 249,-. Foto: Bente Poder

Her har de evnen til at servere frisk fisk i uhørt høj kvalitet til prisen. Deres laksesashimi er i et sublimt højt niveau og mængden af fisk på nigiri'erne og i maki'erne er høj.

Klart det bedste sted i byen, hvis du vil have meget sushi og gerne hurtigt og godt.

Catch Sushi Bar om Catch Sushi Bar

- Catch Sushi Bar & Ccoktails er et sted, hvor lækker sushi og velsmagende cocktails går hånd i hånd. Vores mål er at levere fremragende service, uimodståelig sushi og utrolig lækre cocktails. Med andre ord, vil vi gerne kendt for at være et sted, der forstår at sammensætte en oplevelse udover det sædvanlige.

- Som gæst hos os, kan man helt klart forvente et serviceminded personale, lækker mad til sushientusiasten og signatur-cocktails, der er inspireret af japansk kultur.

2. Karma Sushi - ægte á la carte - du bliver mæt for 5-600 kroner per person

Karma Sushi leverer mad på rigtig højt niveau. Foto: Martin Damgård

Karma Sushi leverer mad på rigtig højt niveau. Foto: Martin Damgård

Sushien her er også fremragende, og der er kælet for den nordiske version med dressinger, flotte anretninger og kreative smagsoplevelser.

Karma er det rette sted, hvis du har god tid og gerne vil svælge i sushi og vin med en date eller familie og venner.

Karma Sushi om Karma Sushi

- Hos Karma Sushi får du altid lækker, frisk sushi med unikke smage - og om det er på en af vores restauranter eller i form af take away, er kvalitet og smag altid på samme høje niveau. Vores sushi er meget indbydende at se på, hvilket vi tror, tiltaler mange. Udover det, sætter vi altid ære i at levere top-kvalitet.

- Vores filosofi i forbindelse med Karma Sushi er at være et alternativ til det usunde samt at gøre vores gæster en oplevelse rigere.

3. Fusion Omakase - luksus-sushi- for 1200 kroner får du +25 forskellige sushi

Omakase er en ny måde at spise på på Fusion, hvor man har tæt kontakt til køkkenet. Foto: Kim Dahl Hansen <i>Kim Dahl Hansen</i>

Omakase er en ny måde at spise på på Fusion, hvor man har tæt kontakt til køkkenet. Foto: Kim Dahl Hansen Kim Dahl Hansen

Her får man sushi af nærmest alt, man finder i havet. Friskfanget om natten og tilberedt direkte i sushibaren. Her er ikke bare de bedste udskæringer af kendte stykker sashimi/sushi, man får også prøvet fisk, man ikke finder andre steder.

Soya, wasabi og fisk er i særklasse og Omakase'n på Fusion er en oplevelse i Michelin-stjerne-niveau.

Se videoen, hvis du vil vide hvilket sted, der er bedst til prisen.

Fusion om Omakase

- Omakase går helt enkelt ud på, at kokken får kreativ frihed til at give gæsterne en eksklusiv og mindeværdig oplevelse. Hovedfokus er på de fineste råvarer, som er nøje udvalgt efter kvalitet og sæson. Derfor er det også en smagsoplevelse af, i videst muligt omfang, dansk seafood med mindst mulig tilberedning for at bevare friskheden og dennes naturlige smag.

- Man kan forvente en aften, hvor man ikke kun bliver forkælet med de fineste råvarer, men også at få et lille indblik i samt en fortælling om råvarerne og den måde, vi tilbereder maden på. Derudover lægger vi vægt på, at gæsterne hygger sig både i deres eget lille selskab og med andre medspisende omakase-gæster.

Vinderen er...

Selv om prisen er relativt høj, så mener vi, at oplevelsen på Fusions Omakase klart er pengene værd.

Man får den friskeste sushi tilberedt foran sig, man får alle slags fisk og skaldyr, og hvad der ellers måtte komme op af havet.

Alt er friskfanget og bliver skåret ud ved bordet.

Soyaen er i særklasse og doseret præcist.

Wasabi-roden rives, så man får en smagseksplosion af den anden verden.

Og så får man en oplevelse, man kun får få steder i verden og kun ét andet sted i Danmark.

Fusions Omakase er Bedst til Prisen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.