Røver slog til mod 7-Eleven i Aalborg - men flugten blev kortvarig

Seks minutter efter røveriet kunne politiet anholde den formodede gerningsmand

Seks minutter tog det - så var den formodede røver anholdt. <i>Arkivfoto: Henrik Bo</i>

Seks minutter tog det - så var den formodede røver anholdt. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:Klokken 2.37 natten til tirsdag blev der begået røveri mod 7-Eleven i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

Seks minutter senere kunne den formodede gerningsmand så anholdes.

Vagtchef Torben Larsen fra Nordjyllands Politi fortalte tidligt tirsdag, at den hurtige anholdelse skyldtes en kombination af videoovervågning, hjælp fra en taxachauffør og en hurtig indsats fra politipatruljer.

- Det var en medarbejder i 7-Eleven, som ringede og fortalte, at en mand var kommet ind i butikken og havde en kniv i hånden. Han truede medarbejderen til at udlevere pengekassetten fra kasseapparatet, og det fik han, fortalte Torben Larsen.

Herefter gik røveren fra stedet, men på videoovervågningen kunne politiet se, at han gik til Borgergade. Her talte en politipatrulje med en taxachauffør, som kunne fortælle, at en mand, der passede på signalementet, havde sat sig ind i en hvid taxa. Den var kørt mod Nørresundby, fortalte taxachaufføren.

- Vi havde allerede en hundepatrulje på den anden side af broen, og på Hjørringvej standsede den en taxa. Og heri sad der en mand, der passede på signalementet, og som havde et pengebeløb på sig, der passede med det fra røveriet. Der lå også en kniv i taxaen, så manden blev anholdt, fortalte Torben Larsen.

Den anholdte er en 28-årig mand. Han ventes at blive løsladt efter endt afhøring men kan forvente et retsligt efterspil.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.