Slog kæreste med knytnæver og kraftig halskæde - dommeren vil se ham i øjnene

Politiet måtte tage hårdt fat i en 47-årig mand, der er sigtet for grov vold mod sin kæreste

 <i>Foto: Henrik Bo</i>

Foto: Henrik Bo

Opdateret kl. 16.53 med oplysninger fra vagtchefen hos Nordjyllands Politi.

NØRRESUNDBY:En 47-årig mand, som er sigtet for grov vold mod sin kæreste, har fået opretholdt anholdelsen i 24 timer og bliver nu fremstillet i et grundlovsforhør torsdag kl. 9 ved Retten i Aalborg.

Det blev resultatet af et grundlovsforhør onsdag, hvor den 47-årige ikke kunne møde op efter en voldsom anholdelse i Nørresundby natten til onsdag.

Det oplyser vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi.

Klokken 02.30 natten til onsdag havde naboer tilkaldt politiet, og da betjentene kom derud, mødte de den 47-årige og hans 31-årige kæreste i opgangen.

På det tidspunkt var det voldelige skænderi dog ikke slut, og politiet måtte stoppe det.

Men den 47-årige mand havde ikke i sinde at falde ned, og han modsatte sig anholdelsen. Det udviklede sig til tumult mellem ham og betjentene, der måtte give ham peberspray og lægge ham ned.

Derfor kunne den 47-årige ikke selv møde op i retten til grundlovsforhøret. Han havde nemlig stadig smerter efter anholdelsen som gjorde, at en læge vurderede, at han ikke skulle i retten, oplyser politikommissær Kenneth Rodam.

Den 47-årige blev derfor fremstillet in absentia, sigtet sigtet for at have slået sin kæreste med knytnæver og en kraftig halskæde.

- Men dommeren ville ikke tage stilling til kravet om varetægtsfængsling, uden at manden selv var til stede. Derfor blev anholdelsen opretholdt, og der blev sat et nyt tidspunkt for fremstilling, forklarer Poul Fastergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Kørte ligdelene ud i Dronninglund Storskov
Luk