ArtCamp 2K16

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der tegnes koncentreret

I efterårsferien og en weekend senere på efteråret kan unge dygtiggøre sig i kunst. Jammerbugt samt Mariagerfjord Kommuner og Kulturskoler indbyder i fællesskab unge fra hele den Nordjyske region til en camp med kunstnerisk udfoldelse, socialt samvær og et indblik i kunstens verden.

Campen er for alle, der ønsker at udforske sin lyst og talent indenfor billedkunst.

De to kunstnere Jesper Olsen og Marianne Thingholm vil i fællesskab undervise de unge i udtryksformer, teknikker og det at vove noget, eksempelvis ved at benytte stor skala.

Der er tale om et internat, hvor der også vil være fælles kunstneriske aktiviteter om aftenen. Blandt andet skal de unge en tur på Kunsten i Aalborg.

Efterårsferieugen afvikles på Tranum Strandgård og weekenden i uge 46 vil foregå i Hobro.

Arrangørerne lover at de unge kommer til at lære meget og at de vil blive udfordret. Der har inden sommerferien været en casting, hvor de unge, der havde interesse i at deltage i ArtCampen deltog.

Arrangørerne oplyser at der stadig er ledige pladser, hvis man skynder sig og at man kan finde oplysningerne på facebook.com/ARTCAMP2K16/ eller kontakte sin kultur- eller musikskole. Projektet er støttet af KulturKANten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.