København

Bingo: Glade for kaffemøde med minister

- Konstruktivt og godt møde, sagde bingovært Peter Skram om møde mellem idrætsforeninger i Aalborg og skatteministeren

Formand for SIFA, Keld Jensen, og bingovært Peter Skram med Gjøl-trolden var i godt humør, da de stillede sig på hver sin side af skatteminister Benny Engelbrecht (S). Privatfoto

Formand for SIFA, Keld Jensen, og bingovært Peter Skram med Gjøl-trolden var i godt humør, da de stillede sig på hver sin side af skatteminister Benny Engelbrecht (S). Privatfoto

KØBENHAVN:Der var dyb lettelse og brede smil, da bingovært Peter Skram med den karakteristiske Gjøl-trold og formand for Samvirkende Idrætsforeninger i Aalborg, SIFA, Keld Jensen stillede sig på hver sin side af skatteminister Benny Engelbrecht (S) for at få et billede med hjem efter et kaffemøde tirsdag eftermiddag hos skatteministeren.

Den socialdemokratiske minister havde budt bingovært Peter Skram og formand for SIFA, Keld Jensen, inden for til et møde om, hvordan SIFA i fremtiden kan spille videre med TV Bingo, som SIFA har gjort det i 30 år.

Baggrunden er, at ministeren barsler med to nye bekendtgørelser, der i følge SIFA får som konsekvens, at TV Bingo ikke overlever.

Men efter mødet er Peter Skram overbevist om, at det nok skal gå.

- Det var et konstruktivt og godt møde. Vi er enige om at se på, hvordan vi kan strikke en løsning sammen, som SIFA kan leve med, sagde Peter Skram umiddelbart efter mødet.

- Vi har nu helt klart en forventning om, at det lader sig gøre, sagde han.

Meget lydhøre

- Skatteministeren og embedsmændene var meget lydhøre, sagde Peter Skram, der gennem NORDJYSKE Medier gerne vil takke alle, der har støttet SIFA og TV Bingo i kampen for at redde bingospillet.

- Vi er taknemmelige for al den støtte, vi har fået. Det har betydet meget, og det har betydet, at der er nogle, der er blevet klogere, sagde han med henvisning til, at mødet hos ministeren var så positivt, at delegationen fra Aalborg betegnede det som et ”kaffemøde med flødeskum”.

- Nu skal vi have tid og mulighed for at finde den rigtige vej, og det er ikke den, som vi lige forventede, forklarede Peter Skram, der ikke vil løfte sløret for, hvordan man finder vej gennem de to bekendtgørelser.

Lægger låg på

- Vi har lovet at give hinanden arbejdsro, sagde han.

Det betyder med andre ord, at SIFA’ s repræsentanter har lovet ministeren, at pressen ikke involveres, så længe der er et samarbejde om at få reglerne på plads.

Næste skridt i bestræbelserne på at få regler og bingo til at spille sammen er et møde mellem SIFA og embedsmænd i skatteministeriet. Et møde der endnu ikke er en dato på.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.