Dacapo for skolen

Ny resultatkontrakt mellem Morsø Kommune og Musikskolen på Mors gik ikke uden videre gennem økonomiudvalget

Carsten Tolbøll
- Tilsyneladende har man glemt at indføje teatermusiklinjen på Morsø Gymnasium i denne sammenhæng, og den vil vi gerne have nævnt som fødekæde, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V). Arkivfoto: Bo Lehm
Morsø 30. september 2016 10:23

NYKØBING: Den nye resultatkontrakt mellem Morsø Kommune og den selvejende institution Musikskolen på Mors gik ikke uden videre gennem kommunens økonomiudvalg onsdag.

Faktisk blev kontrakten, der blev omtalt i detaljer i Morsø Folkeblad samme dag, sendt tilbage til børne- og kulturudvalget til ny behandling.

- Der er jo nævnt en række samarbejdspartnere i kontrakten, og det anføres som fokusområde for dette skoleår, at der ønskes et tættere samarbejde med andre institutioner. Men tilsyneladende har man glemt at indføje teatermusiklinjen på Morsø Gymnasium i denne sammenhæng, og den vil vi gerne have nævnt som fødekæde, siger borgmester Hans Ejner Bertelsen (V).

Formanden for børne- og kulturudvalget, Lauge Larsen (S), havde meldt fra til økonomiudvalgsmødet, så ham kunne udvalget ikke spørge om, hvorvidt det er en forglemmelse, at teatermusiklinjen ikke er nævnt.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...