De Eneste To bliver ikke alene

Simon Kvamm og Peter Sommer spiller for udsolgte huse - fredag i Det Musiske Hus

De Eneste To, Peter Sommer og Simon Kvamm, råber til hinanden i Det Musiske Hus fredag aften.

De Eneste To, Peter Sommer og Simon Kvamm, råber til hinanden i Det Musiske Hus fredag aften.

FREDERIKSHAVN:De kalder sig ”De Eneste To”, når de turnerer sammen, men når Peter Sommer og Simon Kvamm optræder, er de langt fra alene. Tværtimod samler de fulde huse over hele landet.

Fredag aften fylder de Det Musiske Hus, og skal man tro anmeldelserne fra deres turnéstart, venter der publikum en stor oplevelse i Frederikshavns regionale spillested.

”Det lød satans godt, det hele. Og så spiser de altså ord til morgenmad. Af den slags, der smager af mer’”, skriver Lonnie Kjer i BT under overskriften ”Femstjernet jydefest i København” efter koncerten i Store Vega i lørdags.

GAFFA overværede turnéstarten torsdag aften på Train i Århus, og Kristian Pedersen, der gav fire stjerner, slutter sin anmeldelse således:

”Finurlighed og alvor blev rigtig langt hen ad vejen doseret fint, og så er De Eneste To en klar anbefaling både i og uden for Østjylland.”

På setlisten er selvfølgelig fællessangene ”Morten” og ”Jeg Har Ikke Lyst Til At Dø” fra deres første album, men også sange fra deres nye album, ”Dobbeltliv” - og så ”Drenge Vil Bare Have Det Sjovt”, en undersættelse af Cyndi Laupers 80’er klassiker ”Girls Just Want to Have Fun”.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden