Debat om salg af antenneforening

Bredbånd Nord’s indspark til salget af Pandrup/Kaas Antenneforening

 <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

Pressefotograf Henrik Bo

PANDRUP:Torsdag aften er der igen generalforsamling i Pandrup/Kaas Antenneforening. Formålet er at få medlemmernes endelige opbakning til et salg af foreningen til Stofa.

NORDJYSKE har flugt sagen de forgange uger, og har onsdag modtaget følgende indspark til debatten fra Bredbånd Nord:

Baggrunden

Bredånd Nord mener, at medlemmerne af Pandrup-Kaas Antenneforening fortjener klarhed.

Det er Bredbånd Nords holdning og Bredbånd Nord vil gøre en indsats for at sikre at medlemmerne af Pandrup-Kaas Antenneforening har klarhed og overblik over deres fremtidige muligheder, så de kan tage stilling til, hvad der er det bedste for dem og deres forening.

- Sagen om Pandrup-Kaas Antenneforening handler ikke om følelser. Den handler om at sikre, at medlemmerne får et klart billede af deres muligheder i fremtiden, og det mener vi bestemt ikke, de har fået, siger Bredbånd Nords direktør Søren Juul Hansen.

- Den fornemste opgave for en bestyrelse i en antenneforening er at sikre medlemmerne det bedste udbud til prisen. Kan man det, hvis man kun taler med én leverandør? Det mener vi bestemt ikke. I en forhandlingssituation bør man som køber – i dette tilfælde bestyrelsen i Pandrup-Kaas – som minimum sørge for at have to attraktive tilbud, som man kan præsentere for sine medlemmer. Ellers er der risiko for at medlemmerne ikke får det det bedste tilbud og ender med et ikke-konkurrencedygtigt tilbud, fortsætter direktør Søren Juul Hansen fra Bredbånd Nord.

Tilbuddet

Hos Bredbånd Nord har vi læst i Nordjyske, at Stofas tilbud går på at eftergive en gæld på 850.000 kroner, som antenneforeningen havde til Stofa. Herudover er købsprisen 5 millioner kroner, som vil blive tilbagebetalt til de nuværende ca. 2000 medlemmer over de næste fire år via en prisreduktion på 625 kroner årligt.

- Vi vil gerne være med til at sikre klarhed om Stofa’s tilbud. Derfor har vi valgt at kontakte Nordjyske og fortælle, hvad vi kan tilbyde, siger Søren Juul Hansen.

- De elementer, vi har hørt fra pressen og fået refereret fra generalforsamlingen torsdag 22. august kan vi matche, og mere til, fortsætter Søren Juul Hansen.

- Vi vil sågar gøre tilbuddet skarpere og give både nuværende og nye kunder i Pandrup og Kaas 10 gange hastighed på Internet til samme pris i resten af 2013 og hele 2014.

- Vi håber, at vi med vores tilbud kan få åbnet dialogen i Pandrup-Kaas til fordel for borgerne og området. Kun derved kan vi være med til at sikre vækst og udvikling i Region Nordjylland, slutter Søren Juul Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.