En duft af forår på messe

Lions Club er i gang med at få det sidste på plads forud for messe

Der blev sidst holdt messe i april 2012. Arkivfoto: Henrik Louis

Der blev sidst holdt messe i april 2012. Arkivfoto: Henrik Louis

BRØNDERSLEV:Lions Club Brønderslev er ved at lægge de sidste brikker til dette års forårsmesse i Brønderslev Hallerne - nummer 8 i rækken.

Messen holdes i weekenden lørdag 12. og søndag 13. april, og som tidligere år er fokus rettet på hus, have og fritid.

- Lions Club har 60 stande at gøre godt med, og i skrivende stund er der kun to stande tilbage, så hvis der skulle være interesse for at få en stand på messen, er det ved at være sidste udkald, siger formand for messeudvalget, Kaj Ove Bendixen.

- Det er en billig og god måde at få kontakt til hundredvis af potentielle kunder, reklamerer Kaj Ove Bendixen. Der er tale om en salgsmesse, så der er altid gode tilbud til messegæsterne, mens der for udstillerne er mulighed for at sælge varer.

Kaj Ove Bendixen fortæller, at Lions Club forsøger at gøre messen så varieret som muligt - af hensyn til både udstillere og publikum.

- Det er lykkedes for os tidligere år. Og med den nuværende tilmelding, kan vi konstatere, at det også er tilfældet i år. Vi har et besøgstal på mellem 3.000 og 5.000 på de to dage, messen varer.

- Både lokale erhvervs- og forretningsdrivende er at finde på dette års messe, men også en del udstillere fra nabokommunerne har sikret sig en stand på forårsmessen.

Kaj Ove Bendixen bemærker, at temaet hus, have og fritid dækker et bredt spekter af, hvad der foregår i folks liv.

- Vi har udstillere, der dækker lige fra brolægning til helbred over finansiering, biler, blomster, energirådgivning til hobbyaktiviteter, fortæller Kaj Ove Bendixen.

Torsdag før messe-weekenden gør Lions-folkene klar til udstillerne, og fredag indtager og indretter udstillerne standene, så de er klar til åbningen lørdag klokken 10.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.