Endnu en sejr til BBC’s 3. division

Badmintonklub klarede sig godt i dyst mod fynske spillere

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev Badminton Clubs 3. division fik hevet alle tre point med hjem, da holdet lørdag besøgte Ringe på Fyn.

Lørdagens opgør ude mod Ringe gav en noget dårlig start set med BBC-briller, da det kun var Mette van Dalm i 1. damesingle, som var i stand til at vinde i første runde.

I herresinglerne var holdene jævnbyrdige, da 1.herresingle, Quinten van Dalm, vandt 21-19 i tredje sæt mens 2. herresingle, Martin Kjøbsted, vandt overbevisende i to sæt. BBC tabte 3. og 4. herresingle.

Bagud 5-3 tog damedoublerne fat. Igen viste 1. damedouble, Mette van Dalm-Heidi Røjkjær Kjøbsted, flot spil og vandt, hvilket motiverede 2. damedouble, Pernille Bundgaard-Astrid Ulla Jensen, til at hive en jævnbyrdig kamp hjem med 23 -21 og 22-20.

Med 5-5 i matchen inden herredoublerne var alt åbnet i fordelingen af de tre point. Men igen viste BBC’s herrer, at modstandernes herredoubler har overordentlig svært ved at matche BBC’s herredoubler. Både 1. herredouble, Quinten van Dalm-Martin Kjøbsted, og 2. herredouble, Thomas Røjkjær-Morten Hedelund, vandt overbevisende i to sæt. Til gengæld manglede der ikke spænding i 3. herredouble, som var særdeles jævnbyrdig. Her bevarede Rasmus Madsen-Thomas Ellegaard overblikket, og fik hevet en sejr hjem med 22 – 20 i tredje sæt til slutresultatet 8-5 til BBC og alle 3 points.

Med resultatet rykker BBC op på andenpladsen nu med ni points. Vendsyssel Elitebadminton har ligeledes ni point på tredjepladsen. BBC rykker forbi, da BBC har flest vundne holdmatcher, men er samtidig også bedst på kampscoren. Viby er på førstepladsen med 12 point.

Netop Viby skal BBC næste gang have hjemme i Hedegårdshallen lørdag 7. marts.

Fidusen, som spillerne stemmer om efter matchen, gik velfortjent til Martin Kjøbsted.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.