Fra konkurs til drømmejob: Få hele historien om Slagter Ole

Han var helt nede i kulkælderen, da han måtte dreje nøglen om til sin slagterforretning i 2018. Nu er Ole René Sørensen ovenpå igen

Det var en glad Slagter Ole, der mandag fik overrakt sit buskørekort. Foto: Torben Hansen

Det var en glad Slagter Ole, der mandag fik overrakt sit buskørekort. Foto: Torben Hansen

NØRRESUNDBY:Slagter Ole fra Nørresundby var en vellidt mand i gadebilledet. Han havde en velbesøgt slagterforretning, men i august sidste år var det slut. Slagter Ole måtte dreje nøglen om til sin forretning. Presset af udefrakommende og økonomiske omstændigheder.

Tiden op til konkursen var hård for Ole.

- Jeg kunne ikke sove om natten. Jeg var nervøs for, om der nu lå en ny rykker i indbakken næste morgen. Det kom til at fylde for meget til sidst, fortalte Ole Rene Sørensen.

I et langt og ærligt interview med NORDJYSKE, fortalte han om årsagerne til konkursen og om sine drømme for fremtiden. For hvad stiller man op, når man pludselig skal til at genfinde sig selv, efter at have været Slagter Ole i 38 år.

Ole fortalte blandt andet, at han drømte om at blive turistbuschauffør. Og heldigvis for ham, så direktør Jørn Pedersen fra Jørns Busrejser artiklen i avisen. Han kontaktede Ole og tilbød ham et arbejde, hvis bare han bestod køreprøven.

Det gjorde Ole, og nu starter et nyt kapitel for den gamle slagter - et liv på landevejene som turistbuschauffør.

- Og jeg er helt klar. Jeg har ryddet kalenderen, siger Ole René Sørensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.