Forårsmesse ved at være fyldt op

Positivt problem i Aalborg Kongres & Kultur Center - der kunne være solgt flere stande

Peter Ingemann, kendt fra blandt andet Hammerslag på DR TV, er på scenen lørdag og søndag under forbrugermessen. PR-foto

Peter Ingemann, kendt fra blandt andet Hammerslag på DR TV, er på scenen lørdag og søndag under forbrugermessen. PR-foto

AALBORG:Det begynder at knibe med pladsen til forbrugermessen Forår 2013, som finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center i dagene 8.-10. marts.

Allerede først i januar kunne AKKC’s messeafdeling konstatere, at efterspørgslen efter stande var langt større end forventet. Og nu må der meldes udsolgt, hvad angår de fleste standtyper.

- Det er helt oplagt, at vi kunne sælge flere stande, hvis vi havde haft mere plads, men det anser vi for at være et positivt problem, fortæller Lasse H. Jessen, som har ansvaret for standsalget til forårsmessen.

30 stande i Europahallen, der var disponeret til sektoren for iværksættere, New Bizz Zone, og som har Nordjysk Iværksætter Netværk som tovholder, blev solgt på under tre uger. Det er helt usædvanligt, konstaterer Lasse H. Jessen. Flere iværksættere er blevet placeret andre steder for i det mindste at få en plads.

- Vi konstaterer, når vi taler med udstillerne, at de mærker, at efterspørgslen stille og roligt stiger uge for uge. Der er virkelig optimisme at spore under samtalerne. Den spirende optimisme er afgjort grunden til, at vi kan præsentere langt over 200 udstillere de tre dage i marts, siger Lasse H. Jessen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.