Fra Latinamerika til Nykøbing

Lørdag åbner Morsø Kunstforening ny udstilling med internationale Mie Olise Kjærgaard, der stammer fra øen

Villy Dallog Diana Holm (foto)
Mie Olise Kjærgaard, der voksede på Mors, udstiller igen i Morsø Kunstforening 9. august til 4. september. ?I baggrunden på ”gavlen” 2016-maleriet ”Upside downship, Feathers, Pine apples” (skib på hovedet, fjer og ananas). Det måler 243x250 cm. Der er fernisering lørdag og ”artist talk” i forbindelse med Kulturmødet på Mors. Foto: Diana Holm
Morsø 8. juli 2016 08:52

NYKØBING: Lørdag formiddag ferniserer Morsø Kunstforening på Holmen en ny udstilling med maler, arkitekt og installationskunstner Mie Olise Kjærgaard, der voksede op i Nykøbing. Formand Vibeke Sørensen introducerer udstillingen, og kunstneren fortæller kort om billederne.

Senere bliver der i forbindelse med Kulturmødet på Mors lørdag formiddag 27. august lejlighed til at høre nærmere om hendes kunst, koncepter og overvejelser, når kunstforeningen og kunstneren inviterer til ”artist talk” om de 14 malerier på udstillingen, store og små, samt objekter, litografier, stofværker og en enkelt installation.

- Jeg var med på Kulturmødet i fjor, og det fandt jeg så interessant, at jeg selvfølgelig i år måtte være en aktiv del af dette arrangement, siger Mie Olise Kjærgaard.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...