Gratis-spiser simulerede igen et hjerteanfald

Også restaurant i Frederikshavn fik besøg af svensk fusker

FREDERIKSHAVN:Den 53-årige svensker, som torsdag eftermiddag forsøgte at simulere et hjerteanfald i forsøg på at slippe for regningen hos Jensen’s Bøfhus i Aalborg, blev tilsyneladende ikke mere mæt eller forskrækket over sine egne evner som skuespiller, end at han fredag gjorde forsøget igen.

Denne gang havde han taget turen til Frederikshavn, hvor han valgte at besøge restauranten hos Hotel Jutlandia. Her spiste han for 1300 kr., og fik igen et simuleret hjerteanfald, da regningen skulle betales.

- Han fingerede endnu et anfald, og personalet fattede mistanke. Derfor blev vi tilkaldt, fortæller vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

- Da han lavede nummeret i Aalborg, opgav han falsk navn. Herudover var der ikke grundlag for at holde på ham, men det blev der så denne gang, da man finder ud af hans identitet og det viser sig, at han også har indrejseforbud til Danmark, tilføjer han.

Lørdag blev manden fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger. Han er tiltalt for to gange bedrageri, for overtrædelse af indrejseforbuddet og for bevisforvanskelse i form af at opgive falskt navn.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.