Guardiola færdig i Aalborg

Spanske Isaías Guardiola og Aalborg Håndbold har opsagt kontrakten

Isaías Guardiola er fortid i Aalborg Håndbold. Arkivfoto: Martin Damgård

Isaías Guardiola er fortid i Aalborg Håndbold. Arkivfoto: Martin Damgård

AALBORG:Spanske Isaías Guardiola er fortid i Aalborg Håndbold. Klubben og spilleren er blevet enige om at opsige kontrakten, der ellers først udløber i sommeren 2016.

30-årige Guardiola kom til klubben før denne sæson, men har været hårdt plaget af skadet. Først drillede den højre skulder og senest har en knæskade holdt ham fra halgulvet.

- Guardiola har desværre været hårdt ramt af skader i tiden i Aalborg og har derfor ikke været i stand til at bidrage til holdet med sine kvaliteter. Begge parter er derfor enige om, at det er bedst at stoppe samarbejdet, og vi ønsker Guardiola held og lykke, når han vender hjem til Spanien, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Håber på spilletid i Spanien

- Han bor heroppe med sin familie, og det har været noget rod for ham at sidde udenfor med en skade, supplerer træner Jesper Jensen.

- Derfor rejser han hjem til Spanien, hvor han håber på at finde et hold og måske allerede få spilletid i denne sæson, fortsætter Jesper Jensen.

Ifølge træneren har de danske læger nemlig vurderet skaden til at være værre, end hvad Guardiola har fået at vide af en spansk læge.

År er gået med skader

Den første sæson hos Aalborg Håndbold er takket være skaderne ikke gået, som hverken spilleren eller klubben havde håbet. Kun 11 kampe og 23 mål er det blevet til. Derfor ophæves kontrakten næsten halvandet år før tid.

- Når vi skriver en kontrakt på to år med en spansk spiller, skal det første år som regel gå med, at han skal vænne sig til kulturen og holdet. I stedet er sæsonen gået med skader, siger træneren.

- Det vil sige, at vi i stedet skulle bruge næste sæson på at integrere ham, og så vil det formentlig alligevel ikke have endt i en kontraktforlængelse, siger Jesper Jensen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.