- Vores dyreste indkøb

Vendsyssel FF slog til sent i vinduet

Den sportslige ledelse i Vendsyssel FF er glade for, at klubben har sikret sig et ekstremt stort talent. Arkivfoto: Bente Poder

Den sportslige ledelse i Vendsyssel FF er glade for, at klubben har sikret sig et ekstremt stort talent. Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:Vendsyssel FF slog til i transfervinduets 11. time, da klubben sent mandag aften købte den store og stærke midtbanespiller Bjarke Jacobsen fri af kontrakten i AB.

- I mine otte år som sportschef her i klubben har vi kun købt en spiller en gang før (Christoffer Hansen i Jammerbugt, red.), og jeg kan roligt sige, at her er det dyreste, jeg har været med til, siger sportschef Jacob Krüger.

Bjarke Jacobsen er blevet meget positivt omtalt efter bare en halv sæson i landets næstbedste række, efter han i sommer skiftede fra 2. divisionsklubben FC Helsingør.

- Det, der har imponeret os allermest er, at han er gået direkte ind og er blevet en af rækkens allerbedste midtbanespillere lige med det samme. Der har ikke været nogen tilvænningsperiode. Nu håber vi at kunne udvikle yderligere på ham - både til gavn for vores hold nu og her og måske også med henblik på at tjene en pose penge på ham senere hen, siger Jacob Krüger.

Dermed har Vendsyssel FF hentet seks spillere og mistet ni mand i dette transfervindue, og derfor forventer sportschefen heller ikke, at der sker yderligere, selvom muligheden for at hente transferfrie spillere stadig foreligger, selvom transfervinduet lukkede mandag aften.

- Vi har sådan set nået vores mål. Vi ville gerne styrke kvaliteten, men måske skære en lille smule i bredden, og det har vi opnået.

De yderligere nye signings er Henrik Kildentoft, målmand Mark Ryutin, Hallur Hansson, Martin Bergvold, og Matias Mete.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden