Morsø

Halloweenudsmykning i gågaden smadret

Rådhustorvet og Kirketorvet flød med ødelagte græskar

Tirsdag morgen lå der ødelagte græskar på Kirketorvet og Rådhustorvet. Foto: Privat

Tirsdag morgen lå der ødelagte græskar på Kirketorvet og Rådhustorvet. Foto: Privat

NYKØBING:Det var noget af et syn, der mødte sæsonarbejder i Morsø Kommune Trine Simonsen, da hun kørte gennem gågaden tirsdag morgen. Efter hendes vurdering er der nemlig smadret omkring 100 græskar fordelt på Kirketorvet og Rådhustorvet.

- Jeg tænkte "Åh gud, lad det være blade". Men det var det jo så ikke, så vi er i fuld gang med at rydde op nu, siger Trine Simonsen.

Anna Kathrine Kirk, medlem af Morsø Handelsstandsforening, er meget ærgerlig over, at det er sket.

- Det er synd for de børn, der har lavet dem, og alle dem, der har været med til at sætte det op, siger hun, men understreger samtidig, at det ikke skal forhindre, at det bliver en god uge.

- Vi går i gang med at pynte op igen, og jeg skal hente 150 nye græskar i dag, så det skal nok komme til at se pænt ud. Det er vigtigt, at det her ikke ødelægger den glæde og begejstring, som vi har ved at have lavet det, siger hun.

Hun vil desuden snakke med Morsø Handelsstandsforening og spørge til, om nogen er villige til at gå vagt om natten, hvilket var tilfældet i den forgangne weekend. Her så Tommy Jensen og Jens Kristiansen fra Fyrværkerilageret samt Peter Johnsen fra Tøjeksperten og Preben Laustsen fra Prebens Vinhandel frivilligt efter udsmykningen om natten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.