Høge træner: Individuelle fejl

Peter Johansson synes, Frederikshavn tabte konceptet i katastrofal anden periode i Herning

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Frederikshavn tabte 7-1 i Herning, men det ændrer ikke på, at det står 1-1 i semifinaleserien mellem de to hold. Foto: Michael Koch

HERNING:Det var en noget mut cheftræner for Frederikshavn White Hawks, der mødte pressen efter fredagens 7-1-nederlag til Herning i semifinale to.

Her så svenskeren sit hold gå helt ned med flaget efter en ellers lige første periode, hvor Herning var heldige med at føre 1-0.

- Vi lavede nogle individuelle fejl i anden periode, og så synes jeg, at vi lidt tabte konceptet, siger Peter Johansson.

Bagud 4-0 inden tredje periode var håbet lille for et comeback hos frederikshavnerne.

- Vi skulle forsøge at give det en chance, men det gjorde vi ikke, fordi vi tog nogle dumme udvisninger. De fik et spil fem mod tre, og så var det jo ovre, siger svenskeren.

Han fastslår dog, at han ikke er bekymret i forhold til det videre forløb i semifinaleserien.

- Det står 1-1 i kampe - uanset om det endte 3-1 eller 7-1 i kampen i dag. Den er spillet, og nu skal vi fokusere på søndagens kamp i Frederikshavn. Vi er gode hjemme, så jeg er ikke bekymret, slutter Peter Johansson.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.