Julekoncert med 300 skolebørn

Over 300 børn fra hele kommunens 4. klasser samles igen i år til en fantastisk familiejulekoncert. Børnene akkompagneres af Randers Kammerorkester.

Mariagerfjord Kulturskole inviterer for 5. år i træk til en festlig familiekoncert med 4. klasseelever fra Hvilsom Friskole, Solhverv Friskole, Terndrup Skole, Mariagerfjord Idrætsskole, Vindblæs Friskole, Assens Skole, Mariager Skole, Bymarkskolen og Rosendalskolen.

Koncerten er et samarbejde mellem skolerne i Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Kulturskole, og der har igen i år været bred tilslutning fra skolerne; Over 300 børn kommer på scenen i Rosendal IF Kor og orkester dirigeres af David Riddell mens operasanger Hans Dueholm er konferencier. Programmet indeholder en favnfuld juleklassikere.

Koncerten skal give børnene, uanset musikalsk baggrund og sangstemme, en mulighed for at fejre julen på en sjov, underholdende og indholdsrig oplevelse sammen med et professionelt kammerorkester og foran et stort publikum.

Koncerten afholdes onsdag aften 14. december, og hvis man har lyst til at opleve en storslået julekoncert, så er der åbent for billetsalg på Kulturskoles hjemmeside.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.