Kasper slog til for TFC på Fyn

Kaster Østervemb blev dobbelt målscorer for Thisted FC i udekampen mod Næsby

Kasper Østervemb blev dobbelt målscorer for Thisted FC i udekampen mod Næsby, og han stod også for oplægget til fynboernes selvmål. Arkivfoto: Diana Holm <i>diana.holm@nordjyske.dk</i>

Kasper Østervemb blev dobbelt målscorer for Thisted FC i udekampen mod Næsby, og han stod også for oplægget til fynboernes selvmål. Arkivfoto: Diana Holm diana.holm@nordjyske.dk

NÆSBY:I lørdagens kamp i 2. division vandt Thisted FC 3-1 over Næsby i en kamp, hvor hvert hold dominerede hver deres halvleg. Næsby sad på første halvleg, mens TFC overtog i anden halvleg, og netop dette skifte kunne thyboerne særligt takke kantspilleren Kasper Østervemb for, da han udlignede til 1-1 kort tid før pausen, og han stod også til oplægget til målet til 2-1, hvor en fynbo scorede selvmål, og han fuldendte en god dag på Fyn ved at heade bolden ind til slutresultatet 3-1.

- Vi spillede ikke godt i første halvleg, og de spillede lidt rundt med os. Målet inden halvleg var tiltrængt, og det gav os stor gejst til anden halvleg, fortæller Thistedmålscoreren og fortsætter.

- Vi fik medvind efter pausen, og det gjorde vores presspil nemmere. Så fik vi det ene mål, og det gavnede os selvfølgelig i resten af kampen, og så kunne vi afgøre kampen med målet til 3-1 lidt efter, siger han.

Kasper Østervemb.

Med sejren holdt TFC fast i tredjepladsen i 2. division.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden