Kent Nielsen: En fysisk udfordring

AaB’s cheftræner har stor respekt for Randers FC og ikke mindst Djiby Fall, der afløser en karantæneramt Ronnie Schwartz

Jakob Ahlmann og de øvrige AaB-spillere skal forvente mange hårde tacklinger mod Randers FC. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Jakob Ahlmann og de øvrige AaB-spillere skal forvente mange hårde tacklinger mod Randers FC. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

AALBORG:AaB har ikke tabt i de seks seneste indbyrdes superligaopgør mod Randers FC, men cheftræner Kent Nielsen er bevist om, at det sagtens kan ske fredag aften på AutoC Park.

- Vi skal nok blive udfordret. Især af deres enorme fysik. Nu er Ronnie Schwartz ikke med (karantæne, red.) men i Djiby Fall kommer de med et lidt andet angrebsspil med meget fysik, siger AaB-træneren.

Han hæfter sig ikke så meget ved Randers’ aktuelle ottendeplads i Superligaen - fem point bag AaB, der er på andenpladsen.

- Randers var en af de helt store positive overraskelser i sidste sæson, og vi forbereder os på, at de rammer samme niveau mod os, for det har de spillerne til. De har et stærkt omstillingsspil, og deres indlæg og det fysiske pres omkring straffesparksfeltet, skal nok gøre, at det bliver en tæt kamp, siger Kent Nielsen, der dog er meget tilfreds med sit mandskabs aktuelle form.

- På baggrund af det, vi selv har præsteret på det seneste, så har vi gode muligheder for at hente en ny sejr, fastslår han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.