Frederikshavn

Konservatives fingeraftryk i budgetforlig

- Atter i år har de Konservative fået stor indflydelse på budgettet, siger byrådsmedlem Peter E. Nielsen

Brede smil hos De Konservatives Peter E. Nielsen, da budgetforliget var på plads torsdag aften.

Brede smil hos De Konservatives Peter E. Nielsen, da budgetforliget var på plads torsdag aften.

FREDERIKSHAVN: Forligsparterne har igen i år lagt et ansvarligt budget indenfor den ramme, der nu er til rådighed.

Det skriver De Konservative i en pressemeddelelse efter budgetforliget torsdag aften:

- Vi konservative havde gerne set, at en del af de besparelser, der var lagt ind på handicapområdet, var blevet reduceret. Dette blev dog ikke tilfældet.

- Vi kæmpede også for at få afskaffet rullende skolestart, hvilket heller ikke lykkedes. Dog fornemmer vi på de andre partier, at der er en vilje og ønske om at få set på dette i den nye byrådsperiode, og måske kan den pulje, der er afsat til evaluering af Bæredygtig Børneområde, bruges til dette.

- Vi konservative er glade for, at muligheden for pasning af eget barn i eget hjem ikke længere er et forsøg, men nu bliver gjort til et permanent tilbud til vores børnefamilier.

- En styrkelse af folkeskolen er et af de store plusser på det nye budget, en styrkelse som vist alle partier kan se er nødvendigt.

- Vi har i mange år gjort opmærksom på at vi havde et problem med vores ungeenhed, og nu den er kommet under arbejdsmarkedsområdet er vi glade for at det lykkedes os at få afsat ekstra penge til dette område.

Konservatives nye byrådskandidat Jens Martin fra Østervrå gjorde under forhandlingerne opmærksom på, at der er et problem omkring byggemodning. Derfor blev han rigtig glad, da lykkedes at få afsat en pulje til Østervrå.

- Det kan lyde lidt usexet at får penge til asfalt og sikker skolevej. Her har vi blandt andet tænkt på børnene og de nye bydele i det nordlige Frederikshavn, hvor vi ønsker at binde disse sammen med den øvrige del af byen, ikke mindst når det drejer sig om sikke skolevej.

- Der er mange andre gode tiltag i det nye budget.

- Det er et budget, som vi er stolte af at være en del af, udtaler Peter E. Nielsen, spidskandidat for Det Konservative Folkeparti.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.