Kropar fra Ranum skal drive center

Værtsparret på Ranum Kro vil også drive feriecenter med 52 sengepladser

Fra nytår overtager Pia og Ernst Jensen feriecenteret Ferie Fjord med 52 sengepladser.

Fra nytår overtager Pia og Ernst Jensen feriecenteret Ferie Fjord med 52 sengepladser.

RANUM:For godt et år siden overtog Pia og Ernst Jensen Ranum Kro og genåbnede kroen, der ellers havde været lukket i seks år. Parret driver i forvejen selskabslokalerne Cal-Inga i Overlade. Men nu udvider parret igen, idet de fra nytår overtager feriecenteret Ferie Fjord med 52 sengepladser.

Feriecentret, der ligger mellem Ranum og Vitskøl, er en tidligere firlænget gård, der er omdannet til boliger i størrelser fra seks til 12 personer.

Hotel Ferie Fjord har i alt fire lejligheder, som alle er udstyret med køkken, køleskab, opvaskemaskine, kaffemaskine, bad og toilet.

Der er fælleslokale med plads til 45 spisende gæster.

Centret drives i øjeblikket af Anita Helledie og Allan Bach.

Forpagter først

I første omgang forpagter det driftige kropar fra Ranum feriecentret, men det er planen at købe det indenfor en fem-årig periode.

- Feriecentret passer fint ind i de øvrige aktiviteter vi driver, og vi har ikke mindst brug for ekstra senge, idet der på kroen kun er tre værelser, siger Pia Jensen, der for godt et år siden sagde sit job op for at hellige sig kroen og selskabslokalerne på fuld tid. Manden, Ernst, har fortsat sit job ved siden af som Falckredder.

Pia Jensen fortæller at overtagelsen af feriecentret skal ses i lyset af, at parrets datter, Rikke, samt svigersønnen Sune har sagt ja til at være med i driften af de tre steder.

Yngre kræfter

- På længere sigt er det planen, at de skal overtage driften, siger Pia Jensen, der ser mange gode muligheder i overtagelsen af feriecentret.

- Der er masser af udendørsplads, store fælleslokaler og et tropisk badeland, så jeg kan jeg forestille mig, at vi vil satse på f.eks. konferencer, lejrskoler, weekendophold, sommerferie, familiefester, bryllupper, kurser og seminarer.

- Ja, det er faktisk kun fantasien, som sætter grænserne, siger Pia Jensen.

Stedet udlejes både ugevis, i weekender og hverdage, hvor der ydes rabat.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.