Kuhn: Vi var tættest på sejren

Hobro-træneren tilfreds med indsatsen i den uafgjorte kamp i Hjørring

Søren Olsson
Hobro var tæt på at tage sejren i Hjørring kort før tid. Foto: Lars Pauli
Hobro IK 16. september 2018 15:38 - Opdateret 17. september 2018 07:26

FODBOLD: Det endte med en pointdeling, da Vendsyssel FF søndag eftermiddag tog imod Hobro i den tidlige kamp i Superligaen.

Vendsyssel tog teten på et mål af Andreas Kaltoft, inden Mikkel M. Petersen fik udlignet for gæsterne, da han tacklede bolden i mål i to omgange.

I anden halvleg var der ikke helt så mange tilbud, som tilskuerne fik i de første 45 underholdende minutter.

- Jeg synes egentlig, at vi er tættest på at nappe de tre point, uden at det er dominerende på nogen måder. Men jeg synes, vi vil mest efter pausen. Men uafgjort, kan man sagtens argumentere for, er et rimeligt resultat, siger Hobro-træner Allan Kuhn.

Han kunne give debut til den norske angriber Julian Kristoffersen - til gengæld kan han konstatere, at Pål Alexander Kirkevold er ude i længere tid.

- Jeg er meget begejstret for Julian, for selvom han ikke har spillet meget de seneste sæsoner og startede sin tid hos os med at være skader, så synes jeg allerede, at han har vist en del kvaliteter. Og så vil jeg også fremhæve Mikkel M.P. der virkelig gjorde det rigtig godt og vores venstre back Mathias Haarup, der bare løfter sig fra kamp til kamp, siger Allan Kuhn.

Hobro skal i den kommende runde ud i endnu et lokalopgør, når AaB kommer på besøg på DS Arena.

Tema: Hobro IK

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...