Vendsyssel og Hobro deler point i lokalopgør

Det blev til 1-1 på mål af Andreas Kaltoft og Mikkel M. Pedersen, da Vendsyssel og Hobro mødte hinanden i Superligaen

Carl Emil Nielsen
Foto: Lars Pauli
Fodbold 16. september 2018 13:51 - Opdateret 17. september 2018 07:31

FODBOLD: Søndagens tidlige Superligakamp bød på et rent nordjysk opgør, da Vendsyssel FF tog imod Hobro IK på Nord Energi Arena i Hjørring. Begge hold stod uden sejr i deres tre foregående kampe, så de tre point var eftertragtede for begge mandskaber inden dagens kamp.

I kampens indledning tydede det på, at det godt kunne blive en underholdende affære. Efter seks minutter kom kampens første store chance. Sebastian Grønning headede en lang bold videre til Mikkel M. Pedersen, der fik afsluttet, men bolden gik lige forbi mål.

10 minutter senere var Vendsyssel tæt på at tage føringen. Daniel Christensen tog sig af et hjørnespark, der var lige ved at gå direkte i mål, men bolden gled akkurat forbi bagerste stolpe.

Det skulle da også blive hjemmeholdet, der kom foran efter 28 minutter. Den nye islænding Jon Thorsteinsson satte Jonas Brix-Damborg af, og tog et løb ned ad kanten, hvorefter han sendte et fladt indlæg ind i støvlerne på Andreas Kaltoft, der var gået med frem, og midterforsvareren gjorde det til 1-0.

Hobro fik dog reduceret fem minutter inden pausen. Jesper Bøge kom forbi Moses Opondo på kanten af feltet, og sendte en bold skråt tilbage i feltet som Mikkel M. Pedersen lidt akavet fik afsluttet på, men bolden sejlede ind i målet bag Nicolai Flø.

Dermed stod det helt lige ved pausen.

Intensiteten i kampen fortsatte efter pausen, men ingen af holdene kom for alvor tæt på scoringer i første halvdel af anden halvleg og som kampen skred frem begyndte det at ligne to hold, der egentlig ville være tilfredse med en pointdeling.

I 90. minut fik Vendsyssels Sander Fischer muligheden for at gøre det onde ved Hobro, da han modtog bolden i feltet. Afslutningen han sendte afsted manglede dog kvalitet, og dermed sluttede kampen 1-1.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...