AaB

Lettet Kusk: Det er helt fortjent

AaB dominerede i 90 minutter mod FC København og fik fuldt udbytte

Kasper Kusk i jubel, efter han kort forinden havde afgjort kampen mod FC København. Foto: Peter Broen

Kasper Kusk i jubel, efter han kort forinden havde afgjort kampen mod FC København. Foto: Peter Broen

FODBOLD:Godt og vel 5000 tilskuere på Aalborg Portland Park stod op og klappede i de sidste minutter af søndagens kamp mellem AaB og FC København.

Det er nye toner for AaB-spillerne i dette forår, hvor de både er blevet buhet fra banen og har måttet lægge ører til stilhedsprotest fra fangrupperne.

Søndag fik spillerne den fuldt fortjente opbakning på klubbens 133 års fødselsdag,

- Det var virkelig rart at mærke. Egentlig synes jeg, at vi har spillet ok på hjemmebane, men det har været skidt på udebane, og fansene har været hårdt prøvet i det her forår. Så det var rart at kunne betale dem tilbage.

Han kronede en dominerende AaB-indsats med et mål dybt inde i overtiden - et mål, der sikrede sejren på 1-0.

- Jeg synes, vi spiller en rigtig god kamp i dag, men vi er også oppe imod et FCK-hold, der ikke kommer med særlig meget. Det er mærkeligt, for de har jo virkelig noget at spille for. Men vi er meget rolige på bolden, vi lægger dem under et godt pres, og det har bare svært ved at komme ud af. Havde vi ikke vundet, havde vi stadig kunnet glæde os over spillet. Men nu er det bare endnu bedre. Og helt fortjent, siger Kasper Kusk.

- Det er ikke sådan, at jeg synes det er ekstra fedt at score imod FC København. Havde man nu haft en virkelig skidt tid derovre, og man var b levet smidt på porten, så havde det været noget andet. Men det er da altid rart at score, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.