AaB

Sprudlende Thellufsen: Jeg fik vist, at jeg glædede mig

AaB-offensiven blev pyntet gevaldigt af Thellufsens comeback

Rasmus Thellufsen med en af de mange afslutninger, der kunne have givet en scoring. Foto: Peter Broen

Rasmus Thellufsen med en af de mange afslutninger, der kunne have givet en scoring. Foto: Peter Broen

FODBOLD:AaB fik søndag tre fortjente point, da holdet dominerede i sjældent set grad på hjemmebane mod FC København og vandt med 1-0 på et sent mål i overtiden af Kasper Kusk.

En af årsagerne til den stærke indsats var et flot comeback fra kantspilleren Rasmus Thellufsen, der sprudlede offensivt og var med i rigtig meget.

- Jeg er glad for den kamp, vi spiller i dag. Jeg synes, vi var klart det bedste hold på banen - især i den første time. Om FCK var dårligere, end de plejer at være, det ved jeg ikke. Jeg vælger at fokusere på, at vi spillede en rigtig god kamp, siger fløjspilleren Rasmus Thellufsen, der fik chancen fra start efter et forår, hvor han ikke har spillet meget.

- Jeg havde glæde mig rigtig meget, og det håber jeg også, at man kunne se ude på banen. Jeg synes, jeg kom med i rigtig mange ting, og havde jeg været lidt skarpere, så havde jeg nok også scoret en gang, siger han.

Særligt samarbejdet med backen Jakob Ahlmann fungerede virkelig godt.

- Jeg finder i et rigtig godt samarbejde med Jakob, og vi arbejder godt både offensivt og defensivt. han får meget plads, fordi jeg tager så mange dybe løb, og på den måde komplimenterer vi hinanden godt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst