Lisbeth blandt rigtige venner

Velgørenhedsgalla indbragte 1, 4 mio. kroner til seks projekter, som Little Big Help står bag

Lisbeth Johansen var blandt rigtige venner, da LittleBigHelp atter holdt gallaaften til fordel for indiske gadebørn. Privatfoto
12. oktober 2016 06:00

Kvinden bag den danske hjælpeorganisation Little Big Help, Lisbeth Johansen fra Døstrup, var blandt helt rigtige venner, da hun for syvende år i træk inviterede til velgørenhedsgalla til fordel for indiske gadebørn.

Ikke færre end 300 festklædte publikummer fyldte selskabslokalerne på Copenhagen Marriott Hotel, og da resultatet blev gjort op sidst på aftenen, kunne Lisbeth Johansen for syvende gang glædestrålende fortælle om ny rekord.

Overskuddet blev på aftenen opgjort til 1.370.000 kroner. Siden dryppede flere donationer fra diverse bidragydere ind, og så sluttede det med imponerende 1,4 millioner kroner.

Eller 300.000 kr. mere end sidste års rekordoverskud.

- Det er fantastisk. Jeg er dybt taknemlig, siger en rørt Lisbeth Johansen.

Opbakning fra Hobro

Hun fortæller, at de sidste billetter til gallaaftenen blev solgt allerede for en måned siden, og hun noterer sig også, at der på Hobro egnen bor mange, der år efter år aktivt bakker op om hendes og Little Big Helps arbejde blandt forældreløse børn i Indien.

30 fra Hobro havde således i år taget turen til hovedstaden for at være en del af arrangementet.

Og selv om et af de musikalske hovednavne, Annisette, måtte melde afbud på grund af sygdom, blev det en fin aften med underholdning bl.a. af Anders Bircow, Kris Herman og sangerinden Anita Lerche.

Festesalen var bygget op som indisk gadekøkken, og et indisk tema blev holdt aftenen i gennem med bl.a. indisk dans og foredrag om Little Big Helps indsats i Indien.

Muhammed-tegner

TV-stjerne Jes Dorph-Petersen guidede som konferencier igen i år publikum gennem aftenen, hvor en auktion med næsten 100 numre var et af højdepunkterne - i hvert fald set i et økonomisk perspektiv.

Massevis af sponserede gaver kom under hammeren hos auktionarius Kasper Nielsen fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner .

En af højdespringerne var en tegning leveret af Muhammed-tegner Kurt Westergaard - oprindelig fra Døstrup i lighed med Lisbeth Johansen.

Tegningen blev solgt for 40.000 kr.

Little Big Help bruger pengene fra gallaaftenen til seks forskellige projekter i Indien, bl.a. drenge- og pigehjem, en skole i et slumområde og et uddannelsessted for udsatte kvinder.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...