Fem fede år: Det går godt med sommerhusudlejningen

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

De seneste fem år er gået over stok og sten for Feriepartner Jammerbugt i Fjerritslev. Da Feriepartner Jammerbugt åbnede kontor i Fjerritslev i februar 2017, havde de 55 huse i området til udlejning. Det tal er nu røget op på godt 140 sommerhuse. Knap en tredobling.

- I sin tid havde vi kun kontor i Blokhus. Vi har stadig kontor der, men vi valgte også at etablere os her, så vi kom tættere på vores gæster og vores sommerhusejere, siger Esben Filholm, der er bureauleder.

I begyndelsen lejede Feriepartner Jammerbugt sig ind hos EDC på Østergade i Fjerritslev, men efter blot et par år, havde de vokset så meget, at det ganske enkelt kneb med pladsen hos mægleren. Derfor rykkede bureauet ind på Østergade 3 i 2019.

- Vi har meget servicepersonale og ikke mindst gæster, der går ind og ud hele tiden, så vi fyldte vist lidt for meget, smiler Esben Filholm, som ikke har fortrudt den nye placering.

- Vi har stor synlighed, og mange af vores gæster kommer jo ind til byen og handler, siger han.

De forgangne par år har bureauet ikke haft svært ved at udleje deres sommerhuse. Omsætningen er steget.

Feriepartner Jammerbugt, Fjerritslev, udlejer kun sommerhuse i lokalområdet.

- Vi dækker fra Lildstrand til Tranum, og vi er faktisk på fornavn med alle sommerhusejerne, siger Esben Filholm, der vægter de nære relationer til deres sommerhusejere. Og så vægter han ordentlighed.

- Når gæsterne kommer, skal de kunne holde ferie med det samme, så vi sørger for, at alt er helt i orden, siger han.

Corona har gjort, at Feriepartner Jammerbugt har haft nogle gode år.

- Men vi oplever også, at mange af sommerhusene er blevet solgt, og dermed trukket ud af udlejningsmarkedet. Det har betydet, at vi faktisk mangler sommerhuse til udlejning i højsæsonen, siger Esben Filholm, som ellers byder på en bred vifte af sommerhuse.

- Vi har både sommerhuse med spa og pool samt ganske almindelige standardsommerhuse. Det, der er ens for dem alle, er, at de er vedligeholdt og i god stand, siger han.

Han erfarer, at de turister, der kommer til området, kommer her på grund af naturen.

- Det er Fosdalen, Bulbjerg og Svinklovene, der trækker. Den unikke natur er virkeligt et salgparametre, og så har vi nogle fantastiske plantager, siger Esben Filholm og fortsætter:

- Det er naturmennesker, der kommer. Og 70 procent af dem er tyskere, der langt hen ad vejen kommer fra de store byer. De elsker Danmark, og de elsker Jammerbugt, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden