KV21 Hjørring

KV21 Hjørring: Hvide mænd kan ikke dunke - men kan de komme ud over valg-rampen ...?

Byrådsmedlem og kandidat Michael Harritslev introducerer en verdensstjerne i valgkampen i Hjørring ...

Byrådsmedlem og kandidat Michael Harritslev introducerer en verdensstjerne i valgkampen i Hjørring ...

I 1992 udkom filmen Hvide Mænd Kan Ikke Dunke med Woody Harrelson og Wesley Snipes, men kan de da så finde ud af at lave valgplakater og bannere?

Det spørgsmål trænger sig på anno 2021, når man kommer kørende i krydset Tørholmsvej/Skolevangen i Hjørring, hvor byrådsmedlem Michael Harritslev - der stiller op for Socialdemokraterne igen - har kreeret et lidt utraditionelt banner, som umiddelbart ser ud til at bringe superstjernen og basketballspilleren Michael Jordan på banen i det vendsysselske.

”Michael Jordan”, står der med store bogstaver på banneret, hvor der også er et billede af en (bleg) hjørringenser - udstyret med følgende tekst: ”Jeg spiller ikke basketball, men jeg har været med til at ramme kurven.” Herefter er der nævnt en række af kandidatens mærkesager på orange bolde.

Banneret er i øvrigt plantet i haven, hvor Michael Harritslev selv bor - og han har faktisk mellemnavnet Jordan, så ideen kommer ikke ud af det blå.

Men her stopper kreativiteten ikke: En af Harritslevs partikolleger, Ole Ørnbøl, har været i lygtepælene med valgplakater, som prydes af en prægtig ørn. Sloganet er ”ØRNbøl - for det skarpe overblik.

Læserne må selv vurdere, om den garvede politiker - der jo bruger briller - pryder sig med lånte fjer ...

Borgerne i Hjørring har sikkert ikke set det sidste forsøg på kreativ hittepåsomhed blandt byråds-kandidater - og da det samlede kandidatfelt også indeholder både en Høgh og en Duetoft, så er der i hvert fald mulighed for at sende flere slogans og billeder fra dyreriget på vingerne. Ja, faktisk har Dansk Folkepartis soidskandidat, Erik Høgh-Sørensen, allerede været i aktion:

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.