Diskoteksejer med dårlig fornemmelse - frygter lang nedlukning

- Det gør mere ondt end sidste gang, siger restauratør med diskoteker i Hobro og Aars

Mikkel Møller Olsen sod for at nogle af årets travleste og mest lukrative dage. Nu bliver det en jul i familiens skød. Arkivfoto: Bo Lehm <i>Bo Lehm</i>

Mikkel Møller Olsen sod for at nogle af årets travleste og mest lukrative dage. Nu bliver det en jul i familiens skød. Arkivfoto: Bo Lehm Bo Lehm

- Jeg er af natur ikke type, der sætter sig ned og græder. Men jeg synes, denne nedlukning gør mere ondt end sidste gang, siger Mikkel Møller Olsen.

Den 37-årige diskoteksejer fra Hobro driver Buddy Holly i Hobro og Crazy Daisy i Aars. Sidstnævnte havde han netop overtaget, da den 18 måneder lange nedlukning af nattelivet ramte i marts 2020.

- Da vi genåbnede i september, var 14 af mine tidligere medarbejdere forsvundet, og jeg måtte ansætte nye, der skulle læres op. Nu var vi lige kommet i gang med et fantastisk team i både Hobro og Aars, og vi var klar til at give den gas her i december. Så gør det ondt med endnu en nedlukning, siger Mikkel Møller Olsen.

Han synes, at beslutningen om totalt at mørklægge nattelivet er for drastisk.

- Man kunne have forsøgt med flere restriktioner. F.eks. krav om dugfrisk coronatest oven i kravet om coronapas, mener diskoteksejeren i Hobro og Aars.

Han vurderer, at en femtedel af virksomhedens årlige omsætning ligger i december - især i dagene fra 25. december til nytår, hvor mange mennesker går i byen.

- December er måneden, hvor vi skal tjene penge, så vi har noget at stå imod med i den stille tid i januar og februar, siger Mikkel Møller Olsen.

Nedlukningen gælder foreløbig i fire uger. Men Mikkel Møller Olsen tror ikke, han må åbne igen kort efter nytår.

- Jeg har en dårlig fornemmelse. Jeg er bange for, vi ikke får lov at åbne igen, før vi er på den anden side af de kolde vintermåneder, siger han.

- Nu holder vi må åbent i aften (torsdag, red.). Jeg har inviteret alt personalet, så vi kan drikke gravøl, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.