Kendt ansigt bliver ny vært i Hobro Idrætscenter

Jørn Jensen, kendt fra Ambufesten og Pigernes Kro i Onsild, skal fra 1. september være med til at skabe yderligere aktivitet på Amerikavej

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jørn Jensen, kendt som indehaver af Pigernes Kro og formand for Ambufesten i Hobro, bliver ny mand i spidsen for caféen hos Hobro Idrætscenter/Danhostel. En nyformet og skræddersyet stilling, hvor den rette titel reelt er caféansvarlig, medudvikler, fest- og kursusarrangør - og ikke mindst vært.

Tidligere på året meddelte Claus Svendsen, at han stoppede som forpagter af caféen hos Hobro Idrætscenter, der også omfatter Danhostel Hobro.

Det fik Hobro Idrætscenter til at overveje de fremtidige muligheder, og her blev det besluttet, at der ikke skulle søges en ny forpagter, men at der i stedet skulle ansættes en vært, der udover at brænde for madlavning og afholdelse af arrangementer, også skulle være med til at udvikle stedet og udnytte centerets store potentiale.

- Vi havde et lille, men meget stærkt ansøgerfelt, hvor alle ansøgere havde nogle spidskompetencer.

- I Jørn fik vi hele pakken, herunder ikke mindst Jørns kæmpe netværk og store engagement i lokalområdet, og altid smittende, gode humør. Jørn er sådan et menneske, der altid er glad og så virkede han topmotiveret fra vores første samtale, fortæller Johnny Wulff Andersen, centerchef i Hobro Idrætscenter.

- Derfor var vi heller ikke i tvivl, og vi glæder os rigtigt meget til sammen at udvikle caféen, herunder vores arrangementer, møder, kurser, samt tilbuddene i idrætscenteret og på Danhostel generelt.

- Vi er allerede godt på vej. Hobro Idrætscenter skal være et levende og kreativt omdrejningspunkt i vores ambition om gøre Hobro til en rigtig sportsby, lyder det fra Johnny Wulff, der også fortæller, at det – trods corona-udfordringer – har været en aktiv og travl periode i idrætscenteret og på Danhostel.

Vandrehjemmet har denne sommer haft en rekordhøj belægningsprocent, ligesom et større genoptræningsprojekt ”Back to Life” har lejet sig ind.

Det helt rigtige tidspunkt

Jørn Jensen er 57 år. Han har drevet Pigernes Kro i Sønder Onsild siden 1984. Kroen er dog til salg, og derfor var det tid til et nyt kapitel i Jørns arbejdsliv.

- Jeg var allerede interesseret, da Hobro Idrætscenter søgte en forpagter for to år siden, men dengang var tidspunktet ikke helt optimalt. Det er det nu, og jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med samarbejdet med det øvrige personale.

- Samtidig passer det mig rigtigt godt, at det ikke er forpagteraftale, men en ansættelse. Det tror jeg, at der kommer det allerbedste samarbejde og den bedste synergi ud af. At være fælles om noget, fremfor at drive to selvstændige virksomheder.

- Jeg skal selvfølgelig lige lande og lære huset at kende, men jeg har allerede en masse idéer, som jeg glæder mig til at byde ind med. Jeg er virkelig motiveret, fortæller Jørn Jensen, der privat bor omtrent et stenkast fra idrætscenteret.

Jørn Jensen starter formelt 1. september, og der er allerede godt med arrangementer i kalenderen, ligesom den kommende tid tegner særdeles travl for Hobro Idrætscenter og Danhostel Hobro – blandt andet med et par større arrangementer i støbeskeen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Topchef færdig
Luk