Med på Kulturmødet

Den lokale forening søger frivillige medlemmer til opgaver i musikteltet ved Musikværket

Sidste år blev Kulturmødets musiktelt rejst på området ved Klosterfjord, men i år er musikken tilbage ved Musikværket. Det er en af årsagerne til, at Folk Club Mors alligevel har sagt ja til at stille med frivillige til at klare opgaverne i musikteltet. 

Arkivfoto: Bo Lehm.

Sidste år blev Kulturmødets musiktelt rejst på området ved Klosterfjord, men i år er musikken tilbage ved Musikværket. Det er en af årsagerne til, at Folk Club Mors alligevel har sagt ja til at stille med frivillige til at klare opgaverne i musikteltet. Arkivfoto: Bo Lehm.

MORS:I foråret meldte Folk Club Mors ud, at foreningen i år ikke ville stille med frivillige til at passe bar og servicere musikere i Kulturmødets musiktelt.

Frivillige derfra havde ellers klaret begge dele til UG under det første Kulturmøde og tilmed fået en pæn sum penge i kassen fra overskuddet af salget i baren. Men sidste år var Folk Club Mors utilfredse med samarbejdet på flere områder. Salget faldt drastisk, så der ikke blev det store overskud ud af indsatsen, og de frivillige var også utilfredse med, at musikteltet var flyttet fra Musikværket til Klosterbugten. Det var årsagen til, at foreningen ikke igen i år ville stille med frivillige.

Men nu har foreningens bestyrelse ændret holdning.

- Vi fik en henvendelse fra Niels Otto Degn for nogle uger siden. Karsten Højen, som var kurator for musikken på kulturmødet det første år, havde specielt bedt om at komme til at samarbejde med os igen. Desuden er der sket flere andre ændringer, så Kulturmødet har faktisk lyttet til vores kritik, fortæller Bente Ravn fra Folk Club Mors’ bestyrelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.