Ny rytter klar for Team Concordia

18-årige Andreas Rosenborg kommer til fra Næstved CK

Andreas Rosenberg ( i midten) glæder sig til at køre for Team Concordia Forsikring Himmerland under ledelse af sportschef Rene Wenzel (til højre).
Foto: Sven Erik Sode

Andreas Rosenberg ( i midten) glæder sig til at køre for Team Concordia Forsikring Himmerland under ledelse af sportschef Rene Wenzel (til højre). Foto: Sven Erik Sode

AARS:Det nordjyske cykelhold Team Concordia Forsikring Himmerland prøver som noget ganske nyt at hente en rytter ind på mandskabet midt i sæsonen.Den blot 18-årige Andreas Rosenborg fra Næstved Cykel Klub skifter nemlig allerede nu til det nordjyske mandskab, og han skal i aktion for holdet allerede i den kommende weekend, Andreas Rosenberg anses som et stort talent, der allerede i sin første sæson som senior rykkede fra B til A-klassen, og han har desuden hentet sin første podieplacering i A-klassen med en andenplads i Præstø for et par uger siden. - Et så stort talent som Andreas, må ikke køre rundt herhjemme uden at være tilknyttet et team. Som kontinentalhold er en af vores vigtigste opgaver, netop at tage hånd om og udvikle de talenter vi har herhjemme, for på sigt at hjælpe dem videre til en eventuel professionel karriere, hvis talentet rækker, siger sportschef hos Team Concordia, Rene Wenzel. - Jeg er meget glad og taknemmelig for, at have fået denne chance for at køre på et godt team. Jeg skal lige have færdiggjort min eksamen i 3.G, og så får den fuld skrue med cyklingen derefter, lyder det fra den unge rytter.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.