Brønderslev

Nye muligheder

Arkivfoto

Arkivfoto

Højere hastigheder, valgfrihed af tv-kanaler og bedre bredbåndspriser. Det er de iøjnefaldende fordele, som de ca. 5.000 husstande, der udgør Brønderslev Antennelaug, kan se frem til, når foreningen er klar med nye muligheder med tv og bredbånd.

Med bredbånd fra YouSee får alle medlemmer allerede fra onsdag 12. juni adgang til at se deres tv-pakke på deres computer, tablet eller smartphone både derhjemme og uden for hjemmet f.eks. i bussen eller i sommerhuset. Der er også adgang til mere end 20 millioner musiknumre overalt med YouSee Musik.

- Begge tjenester følger automatisk med i abonnementet uden det koster ekstra, fortæller formand for Brønderslev Antennelaug, Henning Jensen.

- Det er vi meget tilfredse med og vores nye aftale om bredbånd fra YouSee kan også tilbyde hurtigere internet f.eks. 100 Mbit/20 Mbit. Det er fremtidens måde at lytte til musik og se tv på, som rykker ind på vores net, siger formanden for Brønderslev Antennelaug, Henning Jensen.

1. juli tager vores forening endnu et skridt i samarbejde med YouSee mod frit valg af kanaler. Tv-pakkerne vil stadig bestå i Brønderslev Antennelaug, men det bliver muligt at tilkøbe kanaler enkeltvis til sin tv-pakke. Kravet om, at man skal tilkøbe mindst fire kanaler, falder bort. Det nye koncept vil bygge på de samme elementer som ekstrakanaler i dag. Nemlig, at man mindst skal have grundpakken.

- Vi ser fremskridtet som en god løsning til at udvælge den ekstra kanal til sin tv-pakke, men samtidig have mulighed for at tilkøbe lige så mange kanaler enkeltvis, som man har lyst og råd til – i løs vægt, om man så må siger, siger Henning Jensen.

Hidtil har de etniske kanaler ikke kunne købes enkeltvis, men de bliver en del af det nye koncept, som vil komme til at indeholde flere end 100 kanaler mod 70 i dag som byder på kanaler som f.eks. Viasat Golf, TV2 Charlie og 6’eren. Det betyder, at medlemmer med interesse for særlige kanaler nu i langt højere grad kan få deres ønske opfyldt ved at købe kanalerne enkeltvis i tilkøb til deres tv-pakke.

Mange af de ekstra kanaler som kan tilkøbes tv-pakken sendes i HD-kvalitet, ligesom i Brønderslev Antennelaugs største tv-pakke, Fuldpakken, der i dag tilbyder 27 kanaler i HD.

- I dag har Brønderslev Antennelaugs net kapacitet til at levere superhurtigt bredbånd og adskillige tv- kanaler i HD-kvalitet, og vi er kun begyndt på en rejse mod endnu højere hastigheder og endnu mere valgfrihed af tv-kanaler’, siger Henning Jensen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.